Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Şubat 2015 11:59

THY'den dış hatta indirim kampanyası

Türk Hava Yolları, 28 Şubat'a kadar internetten Ukrayna, Balkanlar ve Kafkaslar'a bilet satın alacak yolcularını, 1 Mart-30 Nisan'da gidiş-dönüş her şey dahil 109 avrodan başlayan fiyatlarla uçuracak.

THY'den dış hatta indirim kampanyası
thy, indirim, kampanya, dış hatlar,

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, THY transfer merkezi İstanbul'dan Ukrayna'da Kiev, Odessa, Dnepropetrovsk, Kherson ve Lviv'e 109 avroya; Balkanlar'da Belgrad, Kişinev, Podgorica, Saraybosna, Tiran, Üsküp ve Priştine'ye 109 avroya; Zagreb ve Ljubljana'ya 139 avroya; Kafkaslar'da Batum ve Tiflis'e 109 avroya gidiş-dönüş her şey dahil uçuş olanağı sağlıyor. 
Sınırlı sayıda koltuk için geçerli indirimden yararlanmak isteyen yolcular, biletlerini 16-28 Şubat'ta satın almaları halinde, seyahatlerini 1 Mart-30 Nisan'da gerçekleştirebilecekler. Kampanyadaki bilet fiyatları THY resmi internet sitesi ücretleri olmakla birlikte satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebiliyor. 
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, Ukrayna'nın tümüne; Balkanlar'ın Belgrad, Kişinev, Podgorica, Saraybosna, Tiran, Üsküp ve Priştine şehirlerine vizesiz; Kafkaslar'ın Tiflis ve Batum şehirlerine ise pasaporta gerek duymadan sadece kimlik kartıyla giriş yapabiliyorlar. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...