Tgrt Haber
05 Kasım 2019 15:53

'Tinkon Group' ve 'Esnaf Maslak' CEO'su Atilla Bingöl bir ilke imza atıyor

Yatırım alanında ünlü turizmci Tinkon Group CEO'su Esnaf’ların sahibi Atilla Bingöl, yatırımlarının detayları ile ilgili bilgi verdi.

'Tinkon Group' ve 'Esnaf Maslak' CEO'su Atilla Bingöl bir ilke imza atıyor
Tinkon Group,,esnaf maslak,Atilla Bingöl

Atilla Bingöl “Türkiye'ye yatırım getirmek bu dönemde çok zor. Bizler 2 yıldır görüştüğümüz Kuveytli yatırımcı ile şirket evliliği yapmakta son aşamaya geldik. Bu da gerek dünyada gerek Türkiye'deki yatırımlarımızı arttıracak, istihdam sağlayacak.“ şeklinde konuştu. Geleceğe dönük projelerinden de bahseden Bingöl: “Yeni markalarımızla gerek yiyecek içecek gerek ise yeni sektörlerde daha önce Türkiye'de yapılmamış işler yapacağız” dedi.

“Tinkon Group” ve “Esnaf maslak” CEO su Atilla Bingöl, Türkiye'de bir ilki gerçekleştireceğini ifade ediyor. Ufku açık projeler için şimdiden kolları sıvayan Bingöl şöyle devam ediyor:
“Gelecek dönemimizde elektrikli araç sayısında artış olacaktır, bu araçların en büyük gereksinimi şarj istasyonlarıdır. Bu şarj istasyonlarını üretimi için kolları sıvadık. Yüzde yüz yerli sarj istasyonlarını İzmir'de kuracağımız tesiste üretmeye başlayacağız. İlk olarak İstanbul, daha sonra Bodrum Çeşme pilot bölgelerle ve yakında Türkiye'nin büyük bir bölümüne, illeri ana yollarla birbirine bağlayan yerlerde istasyonlarımız yer alacak.  Bu konuda çalışma ve yatırımlarımız sonlanmak üzere.”
'Tinkon Group' ve 'Esnaf Maslak' CEO'su Atilla Bingöl bir ilke imza atıyor

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...