Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Aralık 2021 14:27

Son dakika! TİSK'ten asgari ücret açıklaması: Ne açıklayacağız bilmiyoruz

Son dakika haberi: Türk-İş genel eğitim sekreteri Nazmi Irgat ve TİSK genel sekreteri Akansel Koç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na geldiği sırada asgari ücretle ilgili açıklamada bulundu. Akansel Koç, "Toplantı sonrası bir açıklama yapacağız ama ne açıklayacağız bilmiyoruz" dedi.

Son dakika! TİSK'ten asgari ücret açıklaması: Ne açıklayacağız bilmiyoruz
TİSK,Asgari ücret,Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı,Toplantı

Bütün Türkiye'nin gözü ve kulağı saat 15.00'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'în açıklayacağı asgari ücrette. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda saat 11'de başlayan toplantıda bir araya gelen taraflar son kez masaya oturdu.

"NE AÇIKLAYACAĞIZ BİLMİYORUZ"

Bakanlığa gelen Türk-İş genel eğitim sekreteri Nazmi Irgat ve TİSK genel sekreteri Akansel Koç, asgari ücretle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Koç yaptığı açıklamada, "Toplantı sonrası bir açıklama yapacağız ama ne açıklayacağız bilmiyoruz" dedi.

SÖZ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DA

TGRT Haber’de yayınlanan Cem Küçük ile Günaydın Türkiye programına katılan TGRT Ankara Haber Müdürü Ahmet Sözcan asgari ücret ile ilgili son kulis bilgisini paylaşmıştı. Asgari ücret ile ilgili düğümün bugüne çözülmesini beklediğini ifade eden Sözcan, “Bana gelen duyumlara göre resmi açıklama değil. Kulis bilgisi olarak söylemek gerekirse 3 bin 850 ile 3 bin 900 bandında taraflar anlaştı. Hem işçi hem işveren kesimi bu konuda uzlaştı. Ancak bu her şey bitmiş anlamına gelmiyor. Çünkü kulislerde 4 bin rakamı konuşuluyordu. Artık top Cumhurbaşkanı Erdoğan’da” ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...