Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Ocak 2022 18:07 - Güncelleme : 02 Şubat 2022 00:07

TOGG paylaşımına Bakan Varank’tan esprili gönderme: Keşke kaputa vurmasaydınız

Türkiye’nin gururu yerli otomobil TOGG, Las Vegas'ta düzenlenen CES 2022 Fuarı'nda görücüye çıktı. Konsept otomobilini tanıtan TOGG fuar bitiminden sonra sosyal medya hesabından bir video paylaştı. ABD’de düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022 fuarında görücüye çıkan TOGG, ekip olarak şarkı eşliğinde dans ettikleri bir videoyu yayınladı. TOGG ekibinin ritim tuttuğu video Twitter'da binlerce beğeni alırken Bakan Varank, paylaşıma kayıtsız kalamadı ve esprili bir gönderme yaparak herkesi güldürdü.

TOGG paylaşımına Bakan Varank’tan esprili gönderme: Keşke kaputa vurmasaydınız
TOGG,Mustafa Varank

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ABD’ye yaptığı çıkartma sonrasında TOGG ekibinin dans ederek ritim tutması esnasında bir kişinin kaputa vurmasına dikkat çekerek eğlenceli bir gönderme yaptı. TOGG'un Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022 paylaşımında yaptığı ritimli dans videosunu paylaşan Bakan Varank, "Kaputa vurmasaydınız keşke" ifadeleriyle esprili bir paylaşım yaptı.

Yerli otomobil TOGG, ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenen en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022'de görücüye çıktı. İlk kez 'Transition Concept Smart Device' adını verdiği konsept otomobilini tanıtan TOGG, tam not aldı. İlk kez görüntülenen sedan otomobil, modern tasarımı ve teknolojik özellikleriyle fuarın gözdesi oldu.

TOGG’DAN EĞLENCELİ PAYLAŞIM

TOGG paylaşımına Bakan Varank’tan esprili gönderme: Keşke kaputa vurmasaydınız

Fuarın sona ermesinin ardından TOGG ekibi sosyal medyadan eğlenceli bir video paylaştı. Paylaşımda TOGG ekibi alkışlarla ritim tutarak dans ettiler. TOGG’un resmi sosyal medya hesabından paylaşılan video, kısa sürede binlerce beğeni aldı.

BAKAN VARANK ESPİRİYİ PATLATTI!

TOGG’un eğlenceli paylaşımından sonra Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’da kayıtsız kalamadı. Videoda bir kişinin kaputa vurarak ritim tutmasına gönderme yapan Varank, esprili bir dille "Kaputa vurmasaydınız keşke" diyerek herkesi güldürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...