Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Ağustos 2022 14:35 - Güncelleme : 29 Ağustos 2022 14:42

Togg ve Etiya, anlık ve kişiselleştirilmiş deneyim için iş birliği yaptı 

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg ile Türkiye’nin global yazılım şirketi Etiya, kullanıcıların anlık ihtiyaçlarını tüm temas noktalarından kişiselleştirilmiş bir deneyimle karşılamak için stratejik iş ortaklığına imza attı.

Togg ve Etiya, anlık ve kişiselleştirilmiş deneyim için iş birliği yaptı 
togg,etiya

2023 yılının ilk çeyreğinde doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı C SUV’u banttan indirmeye hazırlanan Togg, küresel olarak tescil ettirdiği farklılaştırıcı yaklaşımı USECASEMobility® vizyonu ile kullanıcılarına kesintisiz bir deneyim yaşatmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Togg, kullanıcıların anlık ihtiyaçlarını tüm temas noktalarından kişiselleştirilmiş bir deneyimle sağlamak için yaptığı çalışmalarda, global yazılım şirketi Etiya ile stratejik ortaklığına gitti. Kendi geliştirdiği yapay zekâ destekli ürün portföyü ile müşteri deneyimini esas alan dijital dönüşüm uygulamaları sunan Etiya, Togg mühendisleriyle birlikte benzersiz kullanıcı deneyimi sağlamak için dijital geliştirmelerde rol alacak.

“Kullanıcılara kulak veriyor, konforlu bir mobilite deneyimi için çalışıyoruz”

İş birliği anlaşmasının imzalanması üzerine konuşan Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, Togg’un tün ürün ve hizmetlerini kullanıcı odaklı bir yaklaşımla tasarlayıp geliştirdiklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

“Başından itibaren akıllı cihazımızı kullanıcı odaklı, akıllı, empatik, bağlantılı, otonom, paylaşımlı ve elektrikli olarak tanımladık. Ve bu kelimelerin İngilizcelerinin baş harflerinden oluşan USECASE’i Mobility ile birleştirerek ortaya çıkan “USECASE Mobility®️ kavramını Togg adına ticari marka olarak dünya çapında tescil ettirdik.  
Kullanıcılarımıza konforlu bir mobilite deneyimi vaat ediyor, bunun için de gerekli tüm adımları atıyoruz. Türkiye’nin global yazılım şirketi Etiya ile de kullanıcılarımıza kişiselleştirilmiş, kesintisiz ve benzersiz bir deneyim tasarlamak üzere iş birliğine imza attık. Bu iş birliğiyle kullanıcılarımızın anlık ihtiyaçlarını tüm temas noktalarından kişiselleştirilmiş bir deneyimle karşılayacağız.”

“Togg’la iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz”

Etiya Kurucu Ortağı ve CEO’su Aslan Doğan ise mobilite ekosisteminin güçlü oyuncularından Togg ile iş birliği yapmaktan heyecan duyduklarını belirterek, şöyle konuştu:

“Togg’un kendi alanında, dünya çapında büyük bir yeniliğe imza atmak üzere oluşturduğu, kullanıcı deneyimini merkez alan bu önemli vizyonunun hayata geçirilmesinde rol almak bizim için gurur verici. Kullanıcı deneyimini esas alan bir şirket olarak, kullanıcı odaklı yaklaşımıyla öne çıkan Togg ile stratejik ortaklık yapmaktan ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Bu iş birliği ile daha önce telekomünikasyon sektörü standartlarıyla geliştirdiğimiz ürün ve hizmetlerimizi, mobilite sektörü için dönüştürüyoruz. Kullanıcıların anlık ihtiyaçlarını karşılamak için çözümler geliştirmeye devam edeceğiz. Togg mobilite ekosisteminin merkezinde yer alan dijital kullanıcı platformumuzla kullanıcılara dokunan tüm etkileşimlerin kusursuz bir şekilde yönetilmesini sağlayan teknolojileri geliştiriyoruz. En yeni yapay zeka ve analitik teknolojileri ile de güçlendirdiğimiz platformumuzla hem son kullanıcıların hem de bu ekosisteme dahil olan tüm iş ortaklarının alışkanlık ve tercihlerini anlayan ve tüm bu etkileşimlerden beslenerek sürekli olarak kendini geliştiren bir yapı inşa etmeyi hedefliyoruz. Ülkemiz için de çok önemli bir adım olan bu projede sağladığımız değerin her geçen gün ötesine geçme heyecanıyla ilerliyor ve parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...