Tgrt Haber
21 Haziran 2022 09:30 - Güncelleme : 21 Haziran 2022 09:31

Yerli otomobil TOGG için son düzlük: Yeni iş ilanları açıldı!

Yerli otomobil TOGG için geri sayım başlarken, otomobilin çıkışına doğru yeni iş ilanları verildi. Birden fazla departman için verilen ilanlar, artık son düzlüğe girildiğinin de habercisi…

Editör: Okan Güleş / Kaynak: LinkedIn
Yerli otomobil TOGG için son düzlük: Yeni iş ilanları açıldı!
togg,yerli otomobil

Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG için meraklı bekleyiş sürüyor. Özellikle otomobil sahibi olmak isteyen kişilerin iple çektiği TOGG, aksilik olmaması durumunda 2023’de trafiğe çıkacak. Yerli otomobil için önemli aşamaların çoğu başarıyla geçildi.

Çıkış tarihine doğru yaklaşırken TOGG, farklı departmanlar için yeni iş ilanları yayınladı. Linkedin üzerinden yayınlanan ilanlarda, birçok bölge ve farklı alanı kapsayan işe alımlar gerçekleştiriliyor. Peki TOGG kimleri işe alıyor? İşte detaylar…

TOGG, İŞE ALIMLARA DEVAM EDİYOR

Resmi satış fiyatı halen açıklanmayan yerli ve elektrikli otomobil, 2023’ün ilk yarısında yollara çıkarılacak. İşte bu aracın ve projenin geliştirme sürecinde birçok farklı personele ihtiyaç bulunuyor. Şu an TOGG’un buradan ulaşabileceğiniz Linkedin sayfasında kısa süre önce eklenen aşağıdaki ilanlar ile beraber toplam 43 farklı iş ilanı bulunuyor.

Yerli otomobil TOGG için son düzlük: Yeni iş ilanları açıldı!

TOGG, iş ilanlarını sürekli olarak güncellerken kısa süre önce birkaç yeni ilanı daha ekledi. Dün, Linkedin üzerinden yine birden fazla iş ilanı yayınladı.

Yerli otomobil TOGG için son düzlük: Yeni iş ilanları açıldı!

Bu kez sadece Gebze merkezli olarak açılan ilanlar, diğerleri gibi yine tamamen İngilizce ve aracın üretimi ile elektronik altyapıları özelinde farklı alanlara odaklanıyor. Başvurmak isteyen TOGG’un ilan sayfasından kolayca kendi alanlarına iş başvurusunda bulunabilir.  

FİYAT MERAK KONUSU

 TOGG’un fiyatı en çok merak edilen konular arasında yer alırken, şirketin CEO’su Gürcan Karakaş, aracın 1 milyon TL’nin üstünde olması “beklenen” fiyatı hakkında şunları aktarmıştı: “Hiçbir profesyonel şirket trafiğe nisanda, martta ya da şubatta çıkacak bir araç için şimdiden fiyat veremez, vermez, vermemeli.” Karakaş ayrıca “Şu ana kadar gelen geri bildirimlere baktığımızda ilgi yüksek.

O noktaya geldiğimizde bunların ne kadarı satışa dönüşür, zamanı geldiğinde göreceğiz. Hiçbir profesyonel şirket trafiğe nisanda, martta ya da şubatta çıkacak bir araç için şimdiden fiyat veremez, vermez, vermemeli.

Kaynak: LinkedIn
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...