Tgrt Haber
30 Temmuz 2021 12:09

Toyota'dan üretime 15 günlük es

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, planlı bakım, onarım ve revizyon çalışmaları nedeniyle 1-15 Ağustos 2021 tarihleri arasında üretime ara vereceğini duyurdu.

Toyota'dan üretime 15 günlük es
toyota,,araba,,otomobil,

Türkiye’nin üretim ve ihracat devlerinden Toyota Otomotiv Sanayi1-15 Ağustos 2021 tarihleri arasında üretime ara vereceğini duyurdu.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre planlı bakım, onarım ve revizyon çalışmaları nedeniyle tatile girdikleri ifade edildi. Fabrika çalışanlarının büyük çoğunluğu bu periyotta yıllık ücretli izinlerini kullanacakken, fabrikada yalnızca bakım çalışmalarında görevli personel bulunmaya devam edeceği açıkladı.

Toyota Türkiye, 2021 yılında 247 bin adet araç üreterek bunun 197 bini ihraç etmeyi hedefliyor. Üretiminin yüzde 90’ını dünyanın 150’yi aşkın ülkeye ihraç eden markanın 5 bin 500 kişilik istihdamı bulunuyor. Şirketin Sakarya'daki yatırımı ise 2.27 milyar dolar değerinde. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...