Tgrt Haber
27 May 2014 19:32

TÜMSİAD 7. Genel İstişare toplantısı sona erdi

TÜMSİAD 7. Genel İstişare Kurulu toplantısı; TÜMSİAD yönetim kurulu üyeleri, TÜMSİAD genel sekreteri, sekreter yardımcıları, şube başkanları ve şube yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Ankara Ovacık’ta gerçekleşti.

TÜMSİAD 7. Genel İstişare toplantısı sona erdi
tümsiad,genel istişare toplantısı,tümsiad genel kurulu,toplantı

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği bu yıl 7.sini düzenledikleri Genel İstişare Kurulu toplantısını hafta sonu Ankara’da gerçekleştirdi. İki gün süren Genel İstişare Kurulu Pazar günü yapılan iç eğitimlerin ardından son buldu. İş adamlarının ve istihdam ettikleri elemanların kişisel, mesleki, sosyal ve kültürel gelişimlerine destek olmak, küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin iş ve işleyiş sistemlerinin geliştirilmesine katkıda bulunmak, işletmelerin, toplam kalite yönetimi standartlarına uygun çalışmalarını teşvik etmek amacıyla yola çıkan TÜMSİAD katılımcılara yeni konsepti hakkında bilgi verdi.
BAŞBAKAN KÖLN ZİYARETİ SEBEBİYLE KATILAMADI
Genel Sekreter Osman Kapıcıoğlu sözlerine,Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’IN Köln ziyareti sebebiyle toplantıya katılamayan TÜMSİAD Yönetim Kurulu BaşkanıDr. Hasan Sert’İNkatılım gösteren herkese teşekkürlerini ileterek başladı. “Güçlü bir TÜMSİAD”vurgusu yapan Genel Sekreter Kapıcıoğlu,sivil toplum kuruluşu olmanın önemini, TÜMSİAD’ın sivil toplum kuruluşu olarak Türkiye ekonomisine katkılarının artırılması için kurumsal yapıda değişikliklere gidildiğini aktardı. Sözlerine TÜMSİAD’ın ulusal ve uluslararası arenalarda kazandığı başarıları aktararak devam eden Kapıcıoğlu, ülkemize ve vatandaşlarımıza hizmet etmenin görevleri olduğunu belirterek, emanete sahip çıkacaklarını ifade etti.
GENEL TİCARET FUARI'NIN İKİNCİSİ GAZİANTEP'TE
30 Ekim – 02 Kasım tarihleri arasında Gaziantep’te gerçekleşecek TÜMEXPO Fuarı ve Ortadoğu İş Zirvesi hakkında bilgi veren Kapıcıoğlu, ilki İstanbul’da yapılan ve ülkemize önemli kazanımlar sağlayan TÜMSİAD Genel Ticaret Fuarı’nın ikincisinin Gaziantep’te yapılacağını duyurdu. Fuarda Türk firmalarının Ortadoğu pazarlarına açılmalarını sağlamak, Ortadoğu pazarlarında önemli bir yer edinmek, Türkiye ve Ortadoğu ülkeleri arasında ticari köprüler kurmak ve Ortadoğu’yu Avrupa’ya açmayı hedeflediklerini belirtti. Konuşmasına Soma’da yaşanan faciadan dolayı hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyerek başlayan TÜMSİAD Başkan Vekili Yaşar DOĞAN, TÜMSİAD’ınyaşanan faciaya duyarsız kalmayarak, yaraları sarmak için gayretli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirtti. Yurt içinde 56, yurt dışında 8 merkez ve 47 ülkede bulunan TÜMSİAD temsilciliklerinin Türkiye ve dünya ekonomisine ciddi katkı sağladığını aktardı. Sağlık Mezunları Kurultayı, TÜMEXPO Fuarı, Ortadoğu İş Zirvesi ve 2015 yılında yapılması planlanan KOBİ Şurası gibi organizasyonların ülke ekonomisine ve TÜMSİAD’ın gelecek vizyonuna olumlu katkılarda bulunduğunu belirtti. Daha güçlü TÜMSİAD, daha güçlü yarınlar için çok çalışılması gerektiğini belirten Doğan katılımcılara teşekkür etti. İstihdama destek olunması ve doğu bölgelerinde yatırımların artırılmasına yönelik çalışmaların yapılması gerektiğini aktaran TÜMSİAD şube başkanları; yeni kurumsal yapılanma, şube projeleri ve yerel kalkınmanın önemine değindiler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...