Tgrt Haber
26 Ağustos 2021 11:24

Türk havacılığında iyileşme sinyalleri: HSBC 3 kurum için hisse fiyatını güncelledi

HSBC, Türk havacılık sektörünün toparlanma sürecinde olduğuna işaret ederken, THY, Pegasus ve TAV için tavsiyelerini güncelledi.

Türk havacılığında iyileşme sinyalleri: HSBC 3 kurum için hisse fiyatını güncelledi
tav,,Pegasus,,THY,,havacılık,

Türk havacılık sektörünün güçlü bir yaz dönemi geçirdiği ve toparlanma patikasında ilerlediği belirtiliyor.

HSBC tarafından yayınlanan rapora göre, risklerin var olmaya devam ettiğini ancak COVID-19'a karşı aşılamada ilerleme ile birlikte risklerin azalmakta olduğunu ifade edilirken, banka takip etmekte olduğu Türk havacılık sektörü hisseleri için tavsiye ve hedef fiyatlarını gözden geçirdi.

Buna göre hava yolu ile karşı taşımacılığında ücretlerin güçlü olmaya devam etmesine bağlı olarak faiz ve vergi öncesi kar ve net kar tahminlerini değiştirdiklerini belirten banka, THY için tavsiyesini "Tut"tan "Al"a yükseltirken hedef fiyatını da 16,20 TL'den 16,90 TL'ye çıkardı.

Pegasus ve TAV için tavsiyelerini "Al" olarak devam ettiren HSBC, Pegasus için hedef fiyatını 96,20 TL'den 101,60 TL'ye yükseltti.

TAV Havalimanları için hedef fiyatını ise 36,70 TL'den 36,50 TL'ye revize etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...