Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Nisan 2014 16:37 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 10:43

6 Nisan Altın fiyatları,çeyrek altın fiyatı,yarım altın fiyatı

Altın alacakların dikkatine Altın yatırımı yapmak isteyen arkadaşlar için bu konuyu açmış durumundayız. Her gün günlük altın fiyatlarıya altın analiziyle ekonomi kategorisinden tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

6 Nisan Altın fiyatları,çeyrek altın fiyatı,yarım altın fiyatı
6 nisan altın fiyatları,altında son durum, çeyrek altın, altının gramı, ziynet altın, Çeyrek Altın ve Tam Altın fiyatları, tam altın, altın fiyatları, altın fiyatları ne olur, çeyrek altın fiyatı, yarım altın fiyatı, cumhuriyet altını fiyatı,

Çeyrek Altın Fiyatları Gram Altın Ne Kadar Oldu 7 Nisan 2014 Altın Fiyatı Döviz İşte Sizler için hazırlamış olduğumuz altın analizi ; Altın fiyatlarında son durum ve çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu gibi soruların gelmesiyle birlikte en çok göze batan konuda altın akıbeti nasıl olacak Altın fiyatı düşmeye devam edecek mi Altını ne zaman alabilirim. Yaza düğün yapmayı planlayan genç arkadaşlardan gelen soruları ve yorumları sizlerle paylaşmak istedik.
Çeyrek Altın Fiyatları: 145,17 TL
YARIM ALTIN FİYATLARI: 290,35 TL
TAM ALTIN FİYATLARI: 596,43 TL
Gr Altın Fiyatları: 88,63 TL
DOLAR FİYATI: 2,116 TL
EURO FİYATI: 2,897 TL
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, toplam külçe altın ticareti yüzde 42 düşüş göstererek 1 milyar 605 milyon dolar seviyelerine indi.
Türkiye'nin külçe altın ithalatı bu yılın 2 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 66 azalarak 595,9 milyon dolara geriledi.Geçen yılın ocak-şubat döneminde 1 milyar 745 milyon dolar külçe altın ithal eden Türkiye'nin dış alımı bu yılın aynı döneminde yüzde 66 azalarak 595,9 milyon dolara indi.Altın ithalatındaki azalışta İsviçre'den gelen külçe altın tutarındaki düşüş etkili oldu. Bu ülkeden yapılan ithalat bu yılın şubat ayı sonu itibarıyla yüzde 82 gerileyerek 110,2 milyon dolar olarak hesaplandı. Söz konusu dönemde en fazla ithalat yapılan ülke 306,5 milyon dolar ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) olurken, anılan ülkeden yapılan ithalat da yıllık bazda yüzde 64 düştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...