Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 May 2014 15:00 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 10:43

Doğalgaza zam gelecek mi, Bakan Yıldız açıkladı

Enerji Bakanı Taner Yıldız, 1 Mayıs'ta vatandaşlara güzel bir haber vermek istediklerini belirterek, Mayıs ayında doğal gazda herhangi bir fiyat artışı yaşanmayacağını bildirdi.

Doğalgaza zam gelecek mi, Bakan Yıldız açıkladı
doğalgaz,taner yıldız,1 mayıs,vatandaş,güzel haber,doğalgaz zammı,

Temmuz ayına kadar elektrik fiyatlarının da aynı kalacağını vurgulayan Yıldız, "Aylık değerlendirmemiz sonucunda doğal gazı ocak, şubat, mart aylarındaki fiyattan kullanacağımız belirtmek isteriz" diye konuştuBakan Yıldız, son günlerde yurt genelinde artan yağışların en çok enerji sektörünü sevindirdiğini kaydederek, "Bu durum girdiğimiz 3 ayların da bereketidir diye düşünüyorum. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımızın Regaib Kandili kutluyorum" ifadelerini kullandı.
Bütün çalışanların 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı da kutlayan Yıldız, "Beraber çalıştığımız, gayret ettiğimiz, ülkenin kalkınmasına gelişmesine katkı koyan bütün işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs İşçi bayramını kutluyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...