Tgrt Haber
12 May 2017 16:28

Türkiye’nin dev grubu OYAK, İz İletişim ile çalışmaya başladı

Bu yıl 7. yaşını kutlayan İz İletişim, büyümesini sürdürüyor. Bünyesinde maden, metalürji, çimento, otomotiv, kimya, lojistik, enerji ve finans sektörünün önde gelen şirketlerini bulunduran ve Türkiye’nin en büyük gruplarından olan OYAK, İz İletişim ile çalışmaya başladı.

Türkiye’nin dev grubu OYAK, İz İletişim ile çalışmaya başladı
OYAK,İZ iletişi

Halkla ilişkiler sektörüne girdiği 2010 yılından itibaren içerik üretiminden medya ve sosyal medya ilişkilerinin yönetimine, kriz iletişiminden ölçümleme ve raporlama sürecine kadar her aşamada tüm iş ortaklarına, “iyi iş” yapmak ilkesiyle fark oluşturan hizmet sunmayı sürdüren İz İletişim, büyümesini sürdürüyor. İz İletişim, son olarak müşterileri arasına Türkiye’nin dev grubu OYAK’ı (Ordu Yardımlaşma Kurumu) kattı.

1961 yılında kurulan, Türkiye’nin en büyük mesleki emeklilik fonu OYAK, 30 bin kişiye istihdam sağlayan dev bir grup olarak yarım asırdan fazla süredir ekonomiye sürekli ve artan oranda katma değer oluşturuyor OYAK Grubu’nun bünyesinde maden ve metalürji sektöründe başta Erdemir ve İsdemir olmak üzere 8 şirket; çimento sektöründe ise başta OYAK Çimento, Adana Çimento, Mardin Çimento, Bolu Çimento, Ünye Çimento ve Aslan Çimento olmak üzere 10 şirket bulunuyor. OYAK Grubu’nda ayrıca enerji, kimya, otomotiv, lojistik, finans gibi sektörlerde yurt içi ve yurtdışı 88 şirket faaliyet gösteriyor. 

OYAK Grubu’nun otomotiv dışı tüm sektörlerinin iletişimini üstlenen İz İletişim, yeni müşterisine CEO / lider iletişimi, stratejik iletişim, medya ilişkileri, gündem yönetimi, ürün iletişimi ve kriz iletişimi alanlarında danışmanlık hizmeti verecek.


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...