Tgrt Haber
25 Ocak 2022 16:58

Türkiye'nin en ucuz otomobili Volkswagen Gol ne kadar, kaç para? Egea ve Clio'ya rakip geliyor!

"Türkiye'nin en ucuz arabası hangisi? Uygun fiyatlı araba modelleri neler?" sorusunun cevabı, otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. 1980'den günümüze üretimi devam eden "Gol" modelinin Türkiye'de de satışa sunulabilir olması, ilgilileri sevindirirken; aracın farklı markalardaki rakip modellerinden Fiat Egea, Hyundai i10, Renault Clio da; Gol modeli ile karşılaştırılmaya başladı. Peki, Volkswagen Gol ne kadar, kaç TL, özellikleri nedir? Haberimizde...

Türkiye'nin en ucuz otomobili Volkswagen Gol ne kadar, kaç para? Egea ve Clio'ya rakip geliyor!
gol,araba,volkswagen,egea,i20,clio

Volkswagen, Türkiye'nin en ucuz otomobili olmaya aday olabilecek modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. Son dönemde en çok gündeme gelen arabalardan Egea, i20, Clio gibi modellerin özellikleri, fiyatları araştırılamaya devam ederken; Gol satış fiyatı, özellikleri ve Türkiye'ye ne zaman geleceğini merak eden otomobil meraklıları için detaylar haberimizde...

TÜRKİYE'NİN EN UCUZ OTOMOBİLİ GELİYOR: VOLKSWAGEN GOL! 

Alman otomobil üreticisi Volkswagen, 1980 yılından günümüze dek üretimi devam eden ve Latin Amerika'da en çok satılan otomobiller arasına giren aracı Volkswagen Gol modelini, uygun fiyatı ve kalitesi ile ülkemizde satışa sunmaya hazırlanıyor. Aynı markanın farklı bir modeli olan Polo'ya göre daha küçük iç hacme sahip araç, donanım tarafında da kullanıcılarına Golf ve Polo kadar geniş bir yelpaze sunmasa da, Volswagen'in tarzını yansıtan tasarımı ve uygun fiyatı ile dikkatleri üzerine çekeceğe benziyor! 

VOLKSWAGEN GOL NE KADAR, KAÇ PARA?

Volkswagen’in en ucuz modeli olara bilinen Volswagen Gol'un piyasa değeri ortalama 180 bin TL fakat ülkemizde satışı başladıktan sonra bu fiyatları taahhüt etmek şu an için mümkün değil. Ülkemizde sıfır araç modellerine göre uygulanan vergiler bu fiyata dahil edildiğinde araç fiyatının ne kadar olacağı, aracın satış fiyatı belirleyecek. Türkiye'nin yeni gözde araba modellerinden olması beklenen Gol'u almak isteyenler ise şimdiden hem fiyat listesini hem de arabanın özelliklerini araştırmaya başladı. 

2022'NİN EN'İ OLMASI BEKLENİYOR!

Ülkemizde, uygun satış fiyatı ile ön plana çıkan birçok araba modeli bulunuyor. Fiat Egea, Renault Clio ve Hyundai i10 gibi modeller, vatandaşlar tarafından sık sık tercih edilirken; Volkswagen grubunda henüz bu grubun bir rakibi ülkemizde yok. Volkswagen'in planlarına göre, firmanın Gol modeli, ülkemize geldikten sonra piyasa hareketlenecek ve böylece, araç ülkemizde satışa sunulduktan sonra "2022 yılının en çok satan aracı" unvanını alacak. 

Şimdilik tüm bunlar yalnızca bir iddia olsa da, volkswagen Gol Türkiye’ye geldiği takdirde, talep göreceği aşikar bir model olarak değerlendiriliyor. Dolar kurunda yaşanan düşüşün ardından, otomobil alarak araba sahibi olma hayalini gerçekleştirmek isteyen milyonlarca vatandaş, gelecek yeni açıklamaları bekliyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...