Tgrt Haber
22 Eylül 2015 06:49

Ünlü işkadını Ahu Aysal uzaya gidemiyor

95 bin dolar ödeyip uzay yolculuğu için gün alan işkadını Ahu Aysal'ın uzaya gitme hevesi kursağında kaldı.

Ünlü işkadını Ahu Aysal uzaya gidemiyor
ahu aysal, uzay,

Ahu Aysal’ın uzay yolculuğu hevesi kursağında kaldı. 95 bin dolar para ödeyip uzaya çıkmak için gün alan Aysal’ın hayalleri şimdilik suya düştü.

2017'YE ERTELENMİŞ, MORALİM BOZULDU

2008 yılında uzay turizmi amacıyla Hollanda’da kurulan Space Expeditions (XCOR) adlı şirketin 2014 yılında başlatacağı uzay yolculukları için Türkiye’den de ilk bileti Les Ottomans Otel’in sahibi Ahu Aysal almıştı. Ancak şirket projenin 2017’ye ertelendiğini açıkladı. Aysal, bir türlü gerçekleşmeyen uzay macerası için “Geçtiğimiz gün Space Expeditions’tan mektup aldım. Seyahatimin 2017’ye ertelendiğini yazıyordu. Oldukça moralim bozuldu. Şu anda hayatımda tek yapmak istediğim şey astronot olmak” dedi.

"VIRGIN’İN KAZASI BİZİ ETKİLEDİ"

Ahu Aysal, projenin neden ertelendiği sorusuna “En büyük sorun bu sene Virgin’in yaşadığı kazaydı. Biliyorsunuz bu senenin başında Virgin’le giden iki kişi çakıldılar. Çalışmaların daha bir titizlikle yapılması için uçuşlarımız başlamadan durdu” şeklinde cevap verdi. Uzay seyahatinin en büyük hayali olduğunu söyleyen Aysal, “Paramı geri almayı hiç düşünmedim. Paramı alıp bankaya mı koyayım. En büyük hayalim bu benim. Sonuna kadar bekleyip sonunda astronot olacağım” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...