Tgrt Haber
05 Ağustos 2021 09:54

Ünlü milyarderden Bitcoin yorumu: Bir çeşit dijital altın

Bitcoin'in portföy çeşitlendirmesi için elde bulundurulması gereken varlıklar olduğunu ifade eden ünlü milyarder Ray Dalio, Bitcoin'i altının dijital versiyonu olarak niteledi.

Ünlü milyarderden Bitcoin yorumu: Bir çeşit dijital altın
Bitcoin,,kripto para

Milyarderlerin kripto paralara olan ilgisi gün geçtikçe artıyor.

Son olarak yatırımcı Ray Ray Dalio, Bitcoin ile ilgili açıklamada bulundu. Dalio açıklamasında ons altını Bitcoin'e tercih ettiğini söyledi.

Bitcoin'i altının dijital versiyonu olarak niteleyen Ray Dalio, altın ile Bitcoin arasında tercih yapmak zorunda kalsa tercihinin ons altın olacağını belirtti. Yönetici, portföy çeşitlendirmesi için elde bulundurulması gereken varlıklar olduğunu ifade ederek, "Bitcoin de bunlardan biri. Bir  çeşit dijital altın" yorumunu yaptı.

Dalio, mayıs ayında elinde bir miktar Bitcoin bulundurduğunu söylemiş, "Elimdeki miktar büyük değil. Küçük bir miktar Bitcoin tutuyorum" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...