Tgrt Haber
25 Eylül 2015 21:56

Volkswagen'in yeni CEO'su belli oldu

Volkswagen'in yeni Yönetim Kurulu Başkanı (CEO), şirketin sahip olduğu Porsche AG'nin İcra Kurulu Başkanı Matthias Müller oldu.

Volkswagen'in yeni CEO'su belli oldu
ceo,

Otomobil devi Volkswagen'de emisyon testlerinde hile yapıldığı skandalının patlak vermesinin ardından 2007'den beri şirketin CEO'luğunu yapan olan Martin Winterkorn Çarşamba günü istifaetmişti.

YENİ CEO MÜLLER

İstifanın ardından yerine Porsche'nin CEO'su Matthias Müller'in geleceği söyleniyordu. Bugün Volkswagen'in yeni Yönetim Kurulu Başkanı (CEO), şirketin sahip olduğu Porsche AG'nin İcra Kurulu Başkanı Matthias Müller olduğu açıklandı.

"EN ACİL GÖREVİM GÜVENİ GERİ KAZANDIRMAK"

Mühendislik eğitimi olan Müller, Volkswagen'e bağlı Audi'de 1977 yılında çıraklık eğitimi aldı ve 2003 yılında Volkswagen'in tüm araçlarıyla ilgili projelerden sorumlu isim oldu. Önceliğinin şirketin zedelenen itibarını onarmak olduğunu söyleyen Müller, "En acil görevim, her taşı kaldırarak ve maksimum şeffaflık içinde, Volkswagen şirketine olan güveni geri kazandırmak" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...