Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Ağustos 2016 15:58

’Yeni vergi’ iddilarına jet cevap

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bazı gazetelerde yer alan 'Belediye Vergisine Hazır Olun', ‘40 Milyarlık Ek Vergi Önerisi' başlıklı haberlere yanıt verdi. Açıklamada, vatandaşlara ek yük getirecek bir çalışma ve düzenlemenin söz konusu olmadığını ifade edildi.

’Yeni vergi’ iddilarına jet cevap
vergi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bazı gazetelerde yer alan 'Belediye Vergisine Hazır Olun', ‘40 Milyarlık Ek Vergi Önerisi' başlıklı haberlere yanıt verdi. Açıklamada, vatandaşlara ek yük getirecek bir çalışma ve düzenlemenin söz konusu olmadığını ifade edildi. Bugün bir gazetede yer alan ‘Belediye Vergisine Hazır Olun', ‘40 Milyarlık Ek Vergi Önerisi' başlıklarıyla öne çıkan habere ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Söz konusu haberde yer alan cep telefonu, internet ve doğalgazdan belediyelerce yüzde 1 ek vergi alınacağı yönündeki haber belediyelerin taleplerinden ibaret olup, Bakanlığımızca vatandaşlarımıza ek yük getirecek bir çalışma ve düzenleme söz konusu değildir" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...