Tgrt Haber
14 Aralık 2018 14:37

Ziraat Bankası'ndan konut kredisi kampanyası

Ziraat Bankası %0,98 faizle 500 bin TL'ye kadar konut kredisi kullandıracak

Ziraat Bankası'ndan konut kredisi kampanyası
ziraat

Ziraat Bankası, inşaat şirketlerinin elinde bulunan konut stokunun eritilmesi için kendi müşterisi olan konut inşaat şirketlerinden ev alanlara aylık yüzde 1'in altında faizle kredi imkanı getirdi.

500 BİN LİRAYA KADAR...

Bankanın basın bültenine göre, konut inşaat şirketleri aylık yüzde 1.78 olan konut kredisi faizinin bir bölümünü üstlenecek, böylece kredi alanların aylık maliyeti yüzde 0.98 olacak. Toplam 500,000 liraya kadar verilecek konut kredilerinin vadesi 120 aya kadar uzayabilecek.

KONUT SATIŞLARINA DESTEK

Bültende, yeni kredi imkanıyla "Bankamızla çalışmakta olan firmaların elinde bulunan bitmiş birinci el ve henüz tamamlanmamış inşaatı devam etmekte olan konut satışlarının finansmanına destek verilecek" denildi.

Bültende ayrıca kullandıırlan kredilerin bir kısmının inşaat şirketlerinin bankaya olan kredilerinin geri ödemesinde kullanılacağı ifade edilerek, "Bu durum bir taraftan firmaların üzerindeki mali yükün hafifletilmesi, diğer taraftan da bankamızca kullandırılmış olan kredilerin seyyaliyetinin sağlanması açısından önemli kazanım oluşturacaktır" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...