Tgrt Haber
10 Mart 2022 23:45 - Güncelleme : 10 Mart 2022 23:50

İstanbul’un yeni yalı dairelerinde ön talep başladı

‘Sen Merkezli Yapılar’ mottosu ile lüks konut geliştirerek gayrimenkul sektörünün öncü isimlerinden biri olmayı hedefleyen Vesen Yapı tarafından T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı kuruluşu İller Bankası güvencesi ile İstanbul’un en sıra dışı ve iddialı projesi hayata geçiyor.

İstanbul’un yeni yalı dairelerinde ön talep başladı

İstanbul’un en gözde yaşanılabilir ilçelerinden, yatay mimarisi ile öne çıkan Tuzla’nın, denizin mavisi ile doğanın yeşilini buluşturan kıyısı Mercan’da inşasına başlanan Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesi için ön talep toplanmaya başlandı. Projenin 2024 yılının ilk çeyreğinde tamamlanıp konutların teslim edilmesi hedefleniyor.

İstanbul’un Denize Sıfır, Özel Kumsallı İlk ve Tek Projesi

Mercan Tuzla Vesen Yalıları, İstanbul’da denize sıfır konumu ile yeni nesil, ayrıcalıklı bir yalı yaşamı vaat ediyor. Özel kumsalı, büyük, kullanışlı ve yüksek tavanlı daireleri, ferah balkonları, geniş yeşil alanları, zengin sosyal tesisleri, akıllı ev sistemleri gibi detaylarıyla kalite ve lüks öne çıkarılıyor. Projenin peyzaj konseptinde kesintisiz bir yürüyüş parkuru, yapay göletleri, zen bahçeleri, çocuk oyun alanları, 1550 metrekarelik macera temalı survivor çocuk parkı gibi alanların yanı sıra 3 bin 850 metrekarelik açık hava spor merkezi, 1625 metrekare kapalı sosyal tesis dikkat çekiyor.

İstanbul’un yeni yalı dairelerinde ön talep başladı

40 bin 795 metrekare  Arazide Sadece 158 Yalı Dairesi

T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı kuruluşu İller Bankası’nın 40 bin 795 metrekare alana sahip denize sıfır arazisi üzerinde geliştirilen proje, 16 blokta sadece 158 adet seçkin daireden oluşuyor. En küçük yalı dairesinin 214 metrekare olduğu, yatay mimari anlayışıyla geliştirilen ve Zemin + 3 katlı bloklardan oluşan Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda ev seçenekleri 3,5+1, 4,5+1 ve 5,5+1 olarak sunuluyor. Daireler için 26 metrekare ile 117 metrekare arasında teraslar, 52 metrekare ile 270 metrekare arasında bahçe kullanım alanları yer alıyor.

Hem Denizden Hem Karadan Ulaşım Kolaylığı

Mercan Tuzla Vesen Yalıları sadece karadan değil, deniz üzerinden de evinize ulaşım imkanı sağlayarak çok özel bir yaşam deneyimi vaat ediyor.

Marmaray ve E5 Karayolu’na 5 dakika, TEM Otoyolu ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan Mercan Tuzla Vesen Yalıları, bölgedeki alışveriş merkezlerine ise 5 kilometre, hastanelere ve üniversitelere 10 kilometre mesafede yer almaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...