ABD'nin Teksas eyaletinde pazardan aldığı çiğ istiridyeleri yiyen Jeannette LeBlanc isimli kadın, istiridyeden bulaşan et yiyen bakteri nedeniyle hayatını kaybetti.
fotoğrafı büyüt
fotoğrafı Paylaş
1
Çok severek yediği şey, sonunu getirdi!
fotoğrafı büyüt
fotoğrafı Paylaş
2
Korkunç acılar çekerek hayatını kaybetti...
fotoğrafı büyüt
fotoğrafı Paylaş
3
55 yaşındaki LeBlanc, 24 çiğ istiridye yedikten sonra et yiyen bakteri nedeniyle hayatını kaybetti.
fotoğrafı büyüt
fotoğrafı Paylaş
4
News.com'un haberine göre; çiğ istiridyeleri yiyen LeBlanc'ın 48 saat sonra, durumu kötüleşmeye ve bacaklarında yaralar oluşmaya başladı.
fotoğrafı büyüt
fotoğrafı Paylaş
5
Vibriyoz teşhisi konulan talihsiz kadın, hastalıkla 21 gün savaştıktan sonra sonra hayatını kaybetti.
fotoğrafı büyüt
fotoğrafı Paylaş
6
Uzmanlar, bu hastalığın belirtilerinin ishal, mide bulantısı, ateş ve titreme olduğunu söyleyerek, daha çok sıcak aylarda olabileceğini açıkladı.
fotoğrafı büyüt
fotoğrafı Paylaş
7
Çiğ veya az pişmiş deniz mahsülleri veya deniz suyuna maruziyetin de et yiyen bakteri açısından risk oluşturduğunu söylediler.