Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ocak 2023 20:49 - Güncelleme : 27 Ocak 2023 21:00

16 yaşındaki yıldız adayını Dortmund kaptı

Almanya Bundesliga devlerinden Borussia Dortmund, Anderlecht'ten 16 yaşındaki yıldız adayı Julien Duranville'ı kadrosuna kattı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
16 yaşındaki yıldız adayını Dortmund kaptı
Borussia Dortmund,transfer,Julien Duranville,Anderlecht

Almanya Bundesliga'da işleri yoluna koyan Borussia Dortmund, ara transferde 2. imzayı 16 yaşındaki yeteneğe attırdı. Anderlecht altyapısından yetişen Julien Duranville için 8.5 milyon euro ödeyen Alman devi, son yıllarda yeteneğe yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekledi.

Edin Terzic yönetimindeki Borussia Dortmund, Belçika ekibi Anderlecht'ten 16 yaşındaki yıldız adayı Julien Duranville'ı transfer etti. 16 yaşındaki oyuncu bu sezon Anderlecht'te 6 müsabakada oynadı ve 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

"BUNDESLİGA SEVİYESİNE ÇIKARMAK İSTİYORUZ"

Borussia Dortmund Sportif Direktörü Sebastian Kehl, Duranville’in transferine ilişkin kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, "Julien ve ailesinin bize büyük güven duymasından ve artık bizim renklerimizi giymesinden çok memnunuz. Julien, büyük potansiyel gördüğümüz hızlı, teknik olarak güçlü bir kanat oyuncusu. Geçmişte birkaç kez yaptığımız gibi, onun potansiyelinden yararlanmak ve gelişimini desteklemek için önümüzdeki yıllarda birlikte çalışmak istiyoruz. Şimdiki odak noktamız genç yetenekler. Julien'i profesyonel kadromuza ve yeni ortama mümkün olan en kısa sürede entegre etmek ve onu kademeli olarak Bundesliga seviyesine çıkarmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...