Tgrt Haber
19 Temmuz 2021 21:10

Galatasaray Başkanı Burak Elmas: 2000 süreci gibi takım kurma hedefindeyiz

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, düzenlediği basın toplantısında kulübün gelecek planlarıyla ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Fatih Terim ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını ve Rachid Ghezzal ile de görüşüldüğünü açıklayan Elmas, "2000 süreci gibi takım kurma hedefindeyiz" dedi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas: 2000 süreci gibi takım kurma hedefindeyiz
Galatasaray,Burak Elmas,Fatih Terim,Transfer

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, bugün gerçekleştirdiği toplantıda Galatasaray’ın transferleri hakkında bilgi vererek başladı.  

“GALATASARAY’A EN İYİSİNİ KATMAK İÇİN UĞRAŞIYORUZ”

Ghezzal ile görüşüldüğünü ve istedikleri her oyuncuyla da görüşmeye devam edeceklerinin altını çizen Elmas, “Hocamızın o oyuncuyu arzu etmesi, maliyetinin Galatasaray'a uygun olması, oyuncunun karakterinin Galatasaray'a uygun olması... Bu üç ana kriter... Galatasaray'a en iyisini katmak için uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.

FATİH TERİM İLE 3 YILLIK SÖZLEŞME

Elmas, "Hocamızla önce gönülden anlaşarak bir mukavele yaptık. Transferleri bütçemiz dahilinde alıyoruz, bütçeye göre kararlar veriyoruz. Hocamızla konuşup bugünü kurtarmak için değil, geleceği kurma hedefindeyiz. Hocamızla 3 yıllık anlaşma yaptık" ifadelerini kullandı.

KULÜP TARİHİNİN EN BÜYÜK SPONSORLUK ANLAŞMASI

Büyük bir sponsorluk anlaşmasına hazırlandıklarını aktaran sarı-kırmızılı başkan, "Galatasaray'da kronikleşen sorunlar ile uğraşmaya devam ediyoruz. 30 milyon TL'lik gelirimiz Gençlik Spor Bakanlığı tarafından blokeli ve her sene 10 milyon TL düşecek. Sayın bakanımız ile de bir görüşme yaptık. Hazır olduğunu beyan ettiğimiz stat ismi ve forma sponsorluğu konusunda.... Geldiğimiz zaman mevcut sponsorlarımız ile ilgili sözleşmelerimizi tamamlamamız gerektiğini öğrendik; bu süreç tamamlandığı zaman da Galatasaray tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmalarından birine imza atacağız, bunu da kamuoyuyla paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

"2000 SÜRECİ GİBİ TAKIM KURMA HEDEFİNDEYİZ"

Fatih Terim ile bugünü kurtarmak için değil 2000 süreci gibi bir takım kurma hedefinde olduklarını açıklayan Elmas, “Galatasaray'ın geleceği için kısa dönem mutluluk peşinde koşmayacağız. Galatasaray'ın geleceğini kurtaracak ciddi bir takım için çalışacağız. Sırf PSV maçına yetiştirmek için stratejimizden şaşmayacağız” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...