Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ağustos 2021 12:17

A Milli Takım Karadağ’ı konuk edecek

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu dördüncü maçında A Milli Futbol Takımı, yarın Karadağ'ı ağırlayacak.

A Milli Takım Karadağ’ı konuk edecek
2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri,,a milli takım,,türkiye,,karadağ,

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu dördüncü maçında yarın Karadağ'ı konuk edecek. Karşılaşma saat 21.45’te Beşiktaş Park'ta başlayacak. Mücadeleyi Fransa Futbol Federasyonu'ndan hakem Benoit Bastien düdük yönetecek. Bastien'in yardımcılıklarını ise Hicham Zakrani ve Aurelien Berthomieu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Jeremie Pignard olacak.

Grubun ilk maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Hollanda'yı 4-2, ikinci müsabakada da İspanya'da Norveç'i 3-0 mağlup eden A Milli Takım üçüncü maçta sahasında Letonya ile 3-3 berabere kalmıştı. Kırmızı-Beyazlılar bu karşılaşmalardan topladığı 7 puanla grupta lider durumda bulunuyor.

596. KARŞILAŞMA

Ay-yıldızlı ekip, Karadağ mücadelesiyle birlikte tarihinde 596. maçına çıkacak. Milliler, geride kalan 595 karşılaşmada 226 galibiyet, 142 beraberlik ve 227 yenilgi elde etti. Söz konusu müsabakalarda 3'ü hükmen galibiyetten olmak üzere 790 gol atıp kalesinde ise 851 gol gördü.

Ayrıca A Milli Takım, Karadağ ile tarihindeki üçüncü maçına çıkacak. İki takım, ilk defa 29 Mayıs 2016'da hazırlık müsabakasında karşı karşıya gelmiş ve Türkiye, o maçı 90+4. dakikada Mehmet Topal'ın attığı golle kazanmıştı.

Millilerin, 27 Mart 2018'de deplasmanda oynadığı karşılaşma ise 2-2 sona ermişti. Kırmızı-beyazlı takımın gollerini Cengiz Ünder ve Okay Yokuşlu kaydetmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...