Tgrt Haber
08 Ekim 2021 07:20

A Millî Takım teknik direktörü Kuntz ümit aşıladı: Hiçbir şey bitmiş değil

A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz “Bir şeylerin olumsuz olacağı konusunda büyük bir kaygım yok. Yeni bir başlangıç fırsattır, sonuna kadar kullanmak istiyoruz” dedi.

A Millî Takım teknik direktörü Kuntz ümit aşıladı: Hiçbir şey bitmiş değil
Stefan Kuntz,türkiye norveç,dünya kupası

Türk Millî Takımı’nın başında ilk sınavına Norveç maçıyla çıkacak olan Stefan Kuntz, Dünya Kupası yolunda henüz kaybedilen bir şey olmadığını söyledi. Oyuncu tercihi ve oyun yapısında bazı değişiklikler yaptıklarını söyleyen Kuntz “Norveç maçı yeni bir sayfa açmak için iyi bir fırsat. Norveç maçı için taktik planımı futbolcularıma anlattım ve ‘Bu taktikte oynayabilir misiniz? Rahat mısınız?’ diye sordum. Bunları konuşup idmanda uyguladık” diye konuştu. Önemli olan oyun ∂ Norveç’teki eksiklerin avantaj olmadığını söyleyen Kuntz “Yerlerine oynayacak isimler kendilerini göstermek isteyecek, şevkle oynayacak, bu tehlikeli bir durum” derken “Benim odaklandığım şey, kendi takımımın sahada iyi bir performans çıkarması. Bir şeylerin olumsuz olacağı konusunda büyük bir kaygım yok. Yeni bir başlangıç fırsattır, sonuna kadar kullanmak istiyoruz. Norveç maçından sonra da hiçbir şey bitmiş olmayacak” ifadelerini kullandı.

HEM GENÇ HEM TECRÜBELİYİZ

Takım kaptanı Burak Yılmaz milli takımın puan kaybına tahammülünün olmadığının farkında olduklarını söylerken“ Yeni bir hava, yeni bir ortam, yeni hocamız... Genç ama aynı zamanda tecrübeli de bir takımız” dedi.

BAŞKAN MORALİ

A Millî Takım dün akşamki son çalışmasında Norveç maçının taktik provasını yaptı. Kuntz oyuncuları sık sık uyarırken, "Dönüm maçı" hatırlatması yaptı. İdmanı TFF Başkanı Nihat Özdemir ve yardımcıları da izledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...