Tgrt Haber
23 Aralık 2021 19:15

Abdülkadir Ömür-Pep Guardiola görüşmesi ortaya çıktı!

Son dakika transfer haberi: Geçirdiği ağır sakatlıkların ardından bu sezon sergilediği performansla Trabzonspor'un şampiyonluk yürüyüşünde büyük pay sahibi olan Abdülkadir Ömür ile Manchester City'nin ilgilendiği öne sürüldü. İngiliz devinin dünyaca ünlü teknik direktörü Pep Guardiola'nın Abdülkadir Ömür'le zoom üzerinden görüştüğü ortaya çıktı.

Abdülkadir Ömür-Pep Guardiola görüşmesi ortaya çıktı!
Trabzonspor,Ahmet Ağaoğlu,Abdülkadir Ömür

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 30 Haziran'da yaptığı açıklamada Abdülkadir Ömür için 23 milyon euroluk bir teklif aldıklarını ve kabul etmediklerini açıklamıştı. Ağaoğlu geçtiğimiz akşam yaptığı açıklamada ise bu teklifin, Yusuf Yazıcı'nın Lille'e gitmesinden 3-5 gün sonra geldiğini söyledi.

Ancak Abdülkadir Ömür'ün Manchester City'ye gerçekleşmeyen transfer sürecinde yaşanan bir gelişme çok dikkat çekti. O da City teknik direktörü Josef Guardiola'nın Abdülkadir ile zoom üzerinden yaptığı görüşme oldu.

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre; yıllarca Barcelona'da çalışan Katalan teknik direktörün Abdülkadir'le yaptığı görüşmede kendisini Lionel Messi'ye benzettiğini söylediği öne sürüldü. Guardiola'nın ayrıca, kendisiyle çalışması durumunda Abdülkadir'i Messi gibi üst düzey bir futbolcu seviyesine getirme sözü verdiği kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...