Tgrt Haber
27 Haziran 2022 08:36 - Güncelleme : 27 Haziran 2022 09:49

Abdülkadir Ömür savaşı: Avrupa devleri sıraya girdi!

Trabzonspor transfer haberleri: 28 yıllık hasrete son vererek Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür yaşadığı sakatlık ve form düşüklüğünün ardından bu sezon gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Yıldız futbolcu için Milan, Roma, Atalanta ve Sevilla takipte... İspanyol ekibi Sevilla milli futbolcu için harekete geçmeye hazırlanırken İtalyan devleri de pusuda bekliyor...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Abdülkadir Ömür savaşı: Avrupa devleri sıraya girdi!
Süper Lig,Trabzonspor,Abdülkadir Ömür,Milan,Roma,Sevilla,Monchi,Jose Mourinho

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri yeniden üzerine çeken ve eski günlerine dönen Abdülkadir Ömür'ün talipleri her geçen gün artıyor...

23 yaşındaki yıldız gösterdiği performans ile transferin gözdesi olmayı başardı. İtalya Serie A takımdalarında Atalanta, Milan ve Roma genç yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçmeye hazırlanırken İspanya La Liga ekibi Sevilla elini çabuk tutmak istiyor...

MONCHİ ELİNİ ÇABUK TUTMAK İSTİYOR

İspanyol devi, yıldız futbolcu için Trabzonspor'un kapısını çalmaya hazırlanıyor. Sevilla milli futbolcu için 10 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

İspanyol ekibinde 34 yaşına gelen Rakitic ve Papu Gomez'in ardından o bölgede oluşacak olan boşluk Abdülkadir Ömür ile doldurulmak isteniyor.

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Abdülkadir Ömür transferini kısa zaman içinde bitirmek istiyor.

Güncel piyasa değeri 10.5 milyon Euro olan Abdülkadir, geçen sezon 38 maça çıktı ve 7 gol-4 asistllik performans sergiledi.

Bordo-mavililerle sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan yıldız futbolcu, 10 kez ay-yıldızlı formayı terletti.

MOURİNHO DA PEŞİNDE!

İtalyan basını, Roma’nın, Trabzonspor forması giyen Abdülkadir Ömür’ü kadrosuna katmak istediğini iddia etti.

Tuttomercato’da yer alan habere göre; Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, orta saha için milli futbolcuyu düşünüyor. Tarafların kısa bir süre içerisinde bir araya gelmesi bekleniyor.

MENAJERİ KONUŞMUŞTU

Yıldız futbolcunun menajeri geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; "Abdülkadir Ömür 18 yaşından beri Avrupa takımları tarafından takip ediliyor. Fransa'dan İspanya'dan Almanya'dan ilgi var. 2 yıldır yurt dışıyla ilgili sıcağız. Abdülkadir de yurt dışında kariyerine devam etmek istiyor. %100 hedef yurt dışı." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...