Tgrt Haber
12 Temmuz 2021 11:35

Abdülkadir Ömür'e sürpriz talip! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Alman ekibi Borussia Mönchengladbach’ın Abdülkadir Ömür ile yakından ilgilendiği öğrenildi. Kulüp yetkililerinin yakın zamanda Trabzonspor ile pazarlık masasına oturacağı ifade edildi.

Abdülkadir Ömür'e sürpriz talip! Son dakika transfer haberleri
Abdülkadir Ömür,Trabzonspor,Borussia Mönchengladbach

Yeni sezon hazırlıklarını Riva’da yaptığı kampla sürdüren Trabzonspor, transfere hızlı bir giriş yapmış ve yıldız isimleri kadrosuna katmıştı. Gelen oyuncular olduğu kadar bordo-mavililerin futbolcularına da Avrupa'da ilgi sürüyor.

Trabzonspor'da son olarak Abdülkadir Ömür ile Borussia Mönchengladbach’ın yakından ilgilendiği öğrenildi. Birçok Avrupa kulübünün de listesinde bulunan yıldız oyuncu için, kulübe şu ana kadar gelen resmi bir teklifin olmadığı ancak dolaylı olarak temasların devam ettiği bildirildi. Alman medyasında çıkan haberlere göre, Borussia Mönchengladbach’ın Abdülkadir Ömür’ü listesine aldığı ve yakın zaman içinde Trabzonsporlu yetkililerle masaya oturacağı yazıldı.

Haberde ayrıca, Borussia Mönchengladbach’ın 51 yaşındaki teknik direktörü Adi Hütter’in de genç oyuncunun videolarını izlediği ve gelecek sezon Bundes Liga’da üst sıralarda olmak için Abdülkadir Ömür’ü kadrosunda görmeyi çok istediği yazıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...