Tgrt Haber
24 Haziran 2022 13:36 - Güncelleme : 24 Haziran 2022 17:07

Abdülkerim Bardakcı tercihini yaptı!

Son dakika transfer haberleri: Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe, Konyaspor'un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakcı için istediği bonservis bedelini ödemeyi kabul etti. 28 yaşındaki stoper ile anlaşmaya varan takım transferi tamamlamak için oyuncu ile görüştü ancak Abdülkerim tercihini Galatasaray'dan yana kullandı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Abdülkerim Bardakcı tercihini yaptı!
Konyaspor,Abdülkerim Bardakcı,Beşiktaş,Galatasaray,Fenerbahçe,transfer

3 büyük kulübün Abdülkerim Bardakcı savaşı sürüyor... Konyaspor'un 28 yaşındaki stoperi için Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe resmi teklifte bulundu. 3 takım da yeşil-beyazlı ekibin Abdülkerim için istediği Euro bonservis bedelini ödemeyi kabul etti.

FENERBAHÇE ANLAŞAMADI, BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY DEVREYE GİRDİ!

Abdulkerim ile ilk görüşmeyi Fenerbahçe yaptı. Ancak sarı-lacivertliler yıllık ücret konusunda anlaşma sağlayamadı. Bu gelişme üzerine Beşiktaş ve Galatasaray 28 yaşındaki oyuncu ile temaslarını arttırdı. İki takımın da Abdulkerim ile görüşerek anlaşmaya çalıştığı ancak tecrübeli stoperin tercihini Galatasaray'dan yana kullandığı ifade edildi.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1540324229631066112

ABDÜLKERİM BARDAKCI GALATASARAY'DA!

Abdülkerim Bardakcı'nın bugün Galatasaray ile sözleşme imzalayacağı ifade edildi. Sarı-kırmızılı kulübün resmi açıklamayı gece saatlerinde yapması bekleniyor.

Konyaspor'a 2.8 milyon Euro ödeyecek olan Galatasaray, Abdülkerim ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray'dan yıllık 1 milyon Euro kazanacak.

Abdülkerim Bardakcı, sağlık kontrolü için bu gece İstanbul’a gelecek.

Abdülkerim geçtiğimiz sezon Konyaspor ile 33 Spor Toto Süper Lig, 1 de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 34 resmi maçta görev aldı ve 5 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Başarılı savunmacı, kariyerinde daha önce Anadolu Selçukluspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Giresunspor, Denizlispor ve Altay'da forma giydi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...