Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Haziran 2022 13:25 - Güncelleme : 26 Haziran 2022 15:34

Abdülkerim Bardakcı transferinin perde arkası ortaya çıktı

Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden Abdülkerim Bardakcı, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Konyaspor ile anlaşmalarının ardından kararını verdi. Sarı kırmızılılara imza atan Bardakcı'nın, Fenerbahçe'ye muhtemel transferinin ise Ali Koç ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle gerçekleşmediği öne sürüldü.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe'den 2 yönetici devreye girmesine karşın Abdülkerim Bardakçı, masaya dönmedi.
abdülkerim bardakcı,ali koç,fenerbahçe,galatasaray
Fenerbahçe'den 2 yönetici devreye girmesine karşın Abdülkerim Bardakçı, masaya dönmedi.

Abdülkerim Bardakcı, uzun uğraşların ardından Fenerbahçe ile imza aşamasına kadar gelmesine karşın masadan kalkarak Galatasaray ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli stoperin Fenerbahçe imza atmaktan vazgeçmesinin nedeninin, Başkan Ali Koç ile maddi konularda yaşadığı tartışma olduğu belirtildi.

SEN BU KADAR PARA EDER MİSİN?

Gazeteci Hakan Can yaptığı açıklamada bu transferin perde arkasına değinerek şu ifadeleri kullandı:

Ali Koç transfer görüşmesini bizzat yapmak için Abdülkerim Bardakcı'yı arıyor, 'ne kadar istiyorsun?' diyor. 1 milyon euro civarında bir rakam söylüyor. Ali Koç sinirleniyor, 'sen bu kadar para eder misin?' diye soruyor.

Ali Koç, 'karakter açısından bir sıkıntı görüyorum. Bir sezon iyi futbol oynayıp böyle deli paralar istiyorsunuz' diyor, iyice şaşırıyor Abdülkerim ve sonra başkanını arıyor, 'Fenerbahçe size ve bana ne verirse versin ben Fenerbahçe'ye gitmek istemiyorum' diyor.

DEVREYE GALATASARAY GİRİYOR

Galatasaray ile Abdülkerim'in anlaşma aşamasına değinen Can şunları söyledi:

Fenerbahçe'den 2 yönetici devreye giriyor, 'başkanımızın sinirli bir anına denk geldi' diyorlar ama Abdülkerim fikrini değiştirmiyor. Bu arada devreye Galatasaray giriyor ve Fenerbahçe'nin vermediği maaşı 3 aşağı 5 yukarı kabul edip transfer ediyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...