Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ocak 2023 20:11 - Güncelleme : 14 Ocak 2023 20:17

Abdullah Avcı: "Trabzonspor'un paçasına yapışanlar var!"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Medipol Başakşehir maçı öncesi hafta içi kulüpte yaşananlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Kulüpte bilgi kirliği var. İçeriden dışarıya bilgi sızıyor" diyen Avcı, "Biz Trabzonspor'a hizmet için varız" ifadelerini kullandı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
Abdullah Avcı: "Trabzonspor'un paçasına yapışanlar var!"
Abdullah Avcı,Trabzonspor

Medipol Başakşehir maçı öncesi karşılaşmanın zorlu geçeceğini söyleyen Abdullah Avcı, "Başakşehir maçımız... Hayatın büyük bir bölümünü içinde bulunduğum bir kulüp. Devamlı yarışan bir kulüp. Tek şampiyonluğun dışında ilk dörtün içinde olduğum bir kulüp. Başakşehir ile geçmiş anılarım var. İyi bir geçmişimiz var, iyi bir hafıza oluşturduk. Emre hoca, eski öğrencim iyi işler başarıyor" dedi. 

"GEMİYİ KENARA YANAŞTIRMAK BİZİM GÖREVİMİZ"

Alanya maçı sonrası kulüp içinde yaşananlarla ilgili olarak Avcı "Özellikle şampiyonlukların olduğu sezon sonrası dalgalanmalar olur. Oyun formasıylonunda bir değişiklik yaptık. İki maç beni çok üzlü. Biri Karagümrük diğeri Alanyaspor maçı. Saha içinde erken kopuşların olması ve teslim olması bu ne Trabzonspor'a ne benim yapıma yakışan bir durumdur. Bu beni çok üzmüştü. Ne yapabileceğim konusunda bir değerlendirme yaptık. Başkana ve yönetim kuruluna Ertuğrul Doğan'a verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Eski yöneticiler, akil insanlara, sokaktaki insanlara, sitedeki çalışanlardan, oyunculardan geri dönüşler.. Mücadeleden hiçbir zaman kaçan biri olmadım. Buraya geldiğimde 'Ben dalgalı denize geldim' dedim. Bugün dalga var. Gemiyi kenara yanaştırmak bizim görevimiz." dedi.

"HERKES TRABZONSPOR'UN PAÇASINA YAPIŞMIŞ!"

"Şunu bilsinler, Trabzonspor 'da 26 aydır çalışıyorum. En fazla puan alan ve kupa kazanan bir takım. Bunu herkes bu şekilde bilsin. Bunlar oyun içinde var. Bu süreçleri yaşayacağız." diyen tecrübeli hoca, "Benim çalıştığım yerlere, kurumlara sınırsız hizmettir düşüncem. Burada profesyonel olarak çalışanlar kuruma hizmet için vardır. İş yapmak başka, ilişki kurmak başka. Bilgi kirliliği oluşturmak başka, bilgiyi başkalarından almak başka. Bunun altı çok dolu, bununla ilgili çok doluyum. Bir çalışma yapıyorsun antrenmanı ve bu rakibi şaşırtmak için belki oyunun bir bölümünde kullanmak istiyorsun, bakıyorsun ertesi günü veya o günün gecesinde medyada yer alıyor. Geçen sene şampiyonlukla birlikte herkesin sustuğu, ara sıra çatlak sesin çıktığı anlar vardı. Kurum için söylüyorum. Ben kurumcuyum. Mahremimiz var bizim. Bu böyle olması gerekiyor. Neye göre bilgi, dışarıya neden yansıtıtılıyor. İş mi yapılaca, ilişki ile mi devam edilecek? Burada çok netim. Trabzonspor büyük bir kulüp ve camiadır. Herkes Trabzonspor'un paçasına yapışmıştır. Biz Trabzonspor'a hizmet için varız. Paçasına yapışanlar bir gün kaybolacaktır. Burada kişiye değil Trabzonspora hizmet vardır. Bunu net bir şekilde söylüyorum."  ifadelerini kullandı.

Kaynak: NTV Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...