Tgrt Haber
07 Ocak 2022 22:42

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı transferi resmen açıkladı! Tymoteusz Puchacz...

Son dakika Trabzonspor transfer haberi: Süper Lig'de olduğu gibi transferde de başı çeken Trabzonspor bir bomba daha patlatıyor. Sezon başında da transferlerini erkenden bitiren bordo-mavililer, Kouassi ve Visca'nın ardından Unıon Berlin'de forma giyen Tymoteusz Puchacz ile anlaşma sağladı. 22 yaşındaki sol bek oyuncusu, sağlık kontrolünden geçmek ve sözleşme imzalamak için Trabzon'a gelecek.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı transferi resmen açıkladı! Tymoteusz Puchacz...
Trabzonspor,Edin Visca,Tymoteusz Puchacz

Trabzonspor, Edin Visca'nın ardından üçüncü transferini de tamamladı. Polonyalı oyuncu Tymoteusz Puchacz, sözleşme imzalamak için 8 Ocak Cumartesi ya da 9 Ocak Pazar günü Trabzon'a geliyor.

Süper Lig'de şampiyonluğun güçlü adayı Trabzonspor, devre arası transferlerine hız kesmeden devam ediyor. Kouassi ve Visca'nın ardından üçüncü transferine imza attırmaya hazırlanan Trabzonspor, Unıon Berlin'de forma giyen Tymoteusz Puchaczile anlaştı. Prensip anlaşması yapılan 22 yaşındaki sol bek oyuncusu, sağlık kontrolünden geçmek ve sözleşme imzalamak için Trabzon'a gelecek.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı transferi resmen açıkladı! Tymoteusz Puchacz...

ABDULLAH AVCI RESMEN AÇIKLADI!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Transfer dönemi başlamadan biz transferi bitirdik. Puchacz yarın veya pazar günü burada olacak. Sağ stoperin alternatifi yok. Oraya bir takviye yapacağız. Djaniny'nin sakatlığının net raporu gelecek, ona göre de bir planlama yapacağız." ifadeleriyle transferin bittiğini müjdeledi.

TYMOTEUSZ PUCHACZ KİMDİR?

Union Berlin takımında Defans mevkinde forma giyen Tymoteusz Puchacz, 23 Ocak 1999 tarihinde dünyaya gelmiştir. 180 cm boyunda ve 74 kilo olan Tymoteusz Puchacz, sol ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 0 maça çıkan Tymoteusz Puchacz, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Tymoteusz Puchacz, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.

Çok küçük yaşlardan itibaren futbola ilgi duyan Polonyalı, profesyonel kariyerine 2017'de ülkesinin en köklü ekiplerinden Lech Poznan'da başladı. Sol bek olarak görev yapan Puchacz, sırasıyla Lech Poznan, Z. Sosnowiec, GKS Katowice formaları giydi. 

Geçtiğimiz yıla kadar hiç ülkesi dışına çıkmayan 22 yaşındaki futbolcu, 1 Temmuz 2021'de Almanya'nın yolunu tuttu ve Union Berlin'e imza attı. Ancak Alman ekibinde beklentileri karşılayamayan Puchacz yalnızca 7 maça çıkabildi. Fakat Polonyalı sol bek bulduğu kısıtlı sürede 2 asist yapma başarısı gösterdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...