Tgrt Haber
31 Ocak 2022 12:16

Abdullah Avcı'dan camiaya çifte kupa mesajı

Süper Lig’de Galatasaray galibiyeti ile lig arasına giren Trabzonspor’un tecrübeli Teknik Direktörü Abdullah Avcı, oyuncularına ve camiaya çift kupa mesajı gönderdi.

Abdullah Avcı'dan camiaya çifte kupa mesajı
Abdullah Avcı,,Trabzonspor,,Süper Lig,,Galatasaray,

Süler Lig’de devre arasına Galatasaray galibiyeti ile giren Trabzonspor’da moraller yüksek. Trabzonspor üst üste oynayacağı Kasımpaşa ve Konyaspor maçlarına final gözüyle bakılıyor.

Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı, takımın havasından memnun olduğu ve oyunculardan galibiyet serisi istediği bildirildi. 5 Şubat Cumartesi günü son 5 maçını kazanan Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Fırtına, sonraki lig maçını da yine taraftarı önünde, en yakın takipçisi Konyaspor'la oynayacak.

TRABZONSPOR'DAN MANCHESTER CİTY MODELİ

Öte yandan Trabzonspor, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın önerisiyle, Avrupa’da dev kulüplerin uyguladığı transfer politikasının temellerini atıyor. Özellikle, UEFA'nın plansızca para harcayan kulüplerin Finansal Fair-Play ile önüne geçme adına uyguladığı politikalardan canı yanan kulüplerin başında gelen Trabzonspor, Abdullah Avcı ile bir yandan şampiyonluk mücadelesi verirken, bir taraftan ise geleceğin temellerini oluşturma adına organizasyon planlaması da yapıyor. Altyapı ile futbol eğitimine büyük bir önem veren Avcı, gelecek vadeden 19 ile 22 yaş arasındaki oyuncuları bordo-mavili kulübün bünyesine katarak gelişimlerini yakından takip ediyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...