Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Kasım 2021 07:17

Abdullah Avcı'dan kötü oyun uyarısı

İki maçtır kötü oyunla kazanan Trabzonspor’da Abdullah Avcı dikkatleri oynanan oyuna çekti. Rize’yi deviren, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin mağlubiyetiyle haftanın kârını katlayan bordo mavililer, neticeye iyi oyun da eklemek istiyor.

Abdullah Avcı'dan kötü oyun uyarısı
abdullah avcı,,trabzonspor,

Lider Trabzonspor’da Cuma günü alınan Rizespor galibiyeti, Cumartesi günü alınan sonuçların ardından daha bir anlam ve değer kazandı. Namağlup durumdaki bordo mavililer, Karadeniz derbisinden 1-0 galibiyetle ayrılırken şampiyonluk yolundaki önemli rakiplerden Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin yenilgileri sevinçleri katladı. Üç puanlık mutluluk bir anda haftanın 9 puanla kapatılmasını sağladı. Ancak bu Abdullah Avcı’nın dikkat çekmesini önlemedi.

ESKİ OYUNA DÖNELİM

Göztepe ve Rize maçlarını tek farklı skorlarla kazanan bordo mavililer pozisyon zenginliği anlamında en kısır maçlarını geride bırakmıştı. Rotasını Beşiktaş maçına çeviren Avcı, tabii ki önceliğin netice olduğunu belirtse de bu tür kazanımları sürekli olmayacağını belirterek “Sezon başındaki kendi oyunumuza dönmeliyiz. Rakibi her bölgede zorlayan, rakip kaleye şutlar atan ve pozisyonlara giren eski hüviyetimizi tekrar yakalamalıyız” görüşünde

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...