Tgrt Haber
24 Ocak 2022 13:34

Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin kadrosuna gözünü dikti: Allahyar Sayyadmanesh, Hull City yolunda

Fenerbahçe’de gelecek sezon için hem kadroda hem de teknik ekipteki belirsizlikler sürerken, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, sarı-lacivertli ekibin futbolcusu Allahyar Sayyadmanesh'inin Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City'ye gönderildiğini açıkladı.

Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin kadrosuna gözünü dikti: Allahyar Sayyadmanesh, Hull City yolunda
Fenerbahçe,Rıdvan Dilmen,Transfer

Sezon sonuna kadar teknik direktör İsmail Kartal ile anlaşan Fenerbahçe’de gelecek sezon için hem kadroda hem de teknik ekipteki belirsizlikler sürüyor. Teknik direktör arayışlarını sürdüren sarı-lacivertli ekibi takımda kadroyu güçlendirmeye yönelik transfer çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.

ALLAHYAR SAYYADMANESH'İ KADROSUNA KATTI

TRT Spor'da açıklamalarda bulunan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, bir transfer haberini duyurdu. Dilmen, Acun Ilıcalı'nın satın aldığı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin, Fenerbahçeli futbolcu Allahyar Sayyadmanesh'i kadrosuna kattığını söyledi.

Rıdvan Dilmen, "Hull City, Allahyar'ı aldı. Pesic'i de almışlardı. Hayırlı olsun. Ukrayna'da başarılı olmuştu takip ettiğimiz kadarıyla" ifadelerini kullandı.

BONSERVİS ÜCRETİ 4.5 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin, Allahyar Sayyadmanesh için Hull City ile 4,5 milyon euro + bir sonraki satıştan pay karşılığında anlaşmaya vardığı öğrenildi. 2019 yılında Esteghlal'den 753 bin euro karşılığında transfer edilen 20 yaşındaki oyuncu, bu sezon Ukrayna ekibinde 24 maçta, 9 gol ve 4 asistle oynamıştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...