Tgrt Haber
05 Temmuz 2022 10:50 - Güncelleme : 05 Temmuz 2022 11:54

Acun Ilıcalı genç yıldızı Süper Lig devlerinin elinden kaptı!

Transfer haberleri: Fenerbahçe'den Allahyar ve Ozan Tufan'ı 7.5 milyon Euro bedelle kadrosuna katan Acun Ilıcalı'nın Hull City'si şimdi de Antalyaspor'un ve milli takımın genç yıldızı Doğukan Sinik'e imza attırıyor.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Acun Ilıcalı genç yıldızı Süper Lig devlerinin elinden kaptı!
Süper Lig,Acun Ilıcalı,Hull City,Doğukan Sinik,,transfer

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Türkiye'den bir transferi daha bitiriyor...

A Spor'un haberine göre; Fenerbahçe'den Allahyar'dan sonra Ozan Tufan ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayan İngiliz ekibi, Antalyaspor ile Doğukan Sinik için anlaşma sağladı. 

Milli futbolcunun, sağlık kontrolleri için İngiltere'ye gittiği ve transferin kısa süre içerisinde açıklanmasının beklendiği aktarıldı.

Doğukan Sinik ile 4 büyük kulübün de ilgilendiği iddia edilmiş ancak hiçbiri bu transferde bir aşama kaydedememişti.

Avun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City, Doğukan Sinik'in transferi için Antalyaspor'a resmi yazı gönderdi.

TEKLİF 5 MİLYON EURO!

Teklifin bonuslarla birlikte 5 milyon Euro'yu bulduğu iddia edildi. Antalyaspor, Lyon'un da ilgilendiği 23 yaşındaki futbolcu için 6 milyon Euro gelir elde etmeyi planlıyor.

Hull City Teknik Direktörü Şota Arveladze'nin milli maçlarda hayran kaldığı futbolcuyu özellikle istediği belirtildi.

Geçtiğimiz sezon Akdeniz ekibindeki performansıyla dikkat çeken 23 yaşındaki futbolcu, 36 maçta 3 gol, 5 asislik bir skor katkısı yaparak dikkatleri üzerine çekmişti.

Acun Ilıcalı genç yıldızı Süper Lig devlerinin elinden kaptı!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...