Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ağustos 2022 16:48 - Güncelleme : 14 Ağustos 2022 17:02

Acun Ilıcalı yine Fenerbahçe'den kaptı! Pelkas Hull City'de

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'den bir transfer bombası daha geldi. Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği Yunan yıldız Pelkas için kiralık olarak anlaşma sağlayan iki kulüp yakın zamanda transferi resmen duyuracak.

Acun Ilıcalı yine Fenerbahçe'den kaptı! Pelkas Hull City'de
acun ılıcalı,hull city,pelkas

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçe'den Yunan orta saha Pelkas'ı kadrosuna katmaya ramak kaldı. Kulüpler transfer için anlaşmaya varırken, yıldız futbolcunun son kararı bekleniyor. Acun Ilıcalı'nın Ozan Tufan'dan sonra özellikle istediği oyuncuların başında gelen Pelkas için her konuda anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Acun Ilıcalı yine Fenerbahçe'den kaptı! Pelkas Hull City'de

Fenerbahçe ve Hull City, Dimitrios Pelkas'ın kiralık transferi için prensip anlaşmasına vardı. Hull City'nin Premier Lig hayallerini gerçekleştirmek için yaptığı transferlerden biri olan Pelkas, önümüzdeki günlerde resmen açıklanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...