Tgrt Haber
10 Ocak 2022 21:42

Acun Ilıcalı'dan Fatih Terim'e teklif!

Son dakika spor haberi: Fatih Terim'in Galatasaray'la yollarını ayırmasının ardından, Acun Ilıcalı'nın satın aldığı İngiliz kulübü Hull City'nin başına tecrübeli teknik adamı getirmek istediği iddia edildi.

Acun Ilıcalı'dan Fatih Terim'e teklif!
Galatasaray,Fatih Terim,Acun Ilıcalı,Hull City

Galatasaray'da bir türlü istenilen performansa ulaşılamaması ve şampiyonluk yarışından oldukça uzak kalınmasının üzerine teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Ayrılığın ardından, şaşırtan bir iddia kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı. İddiaya göre, imparatorun yeni adresi Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City olacak...

ACUN ILICALI HAREKETE GEÇTİ!

Ajansspor'da yer alan habere göre; İngiliz ekibi Hull City'yi satın alan medya patronu Acun Ilıcalı, Fatih Terim'le görüşmek için randevu istedi. Ilıcalı'nın özellikle ayrılığın resmiyet kazanması için beklediği belirtildi. Ilıcalı'nın Terim'le çalışmayı çok istediği ileri sürülen bilgilerin arasında. Fatih Terim ve Acun Ilıcalı'nın eski dost oldukları biliniyor.

Acun Ilıcalı'dan Fatih Terim'e teklif!

Ayrıca Terim'in Exxen platformunda sporla ilgili bir oluşumda yer alabileceği de iddialar arasında... Terim'in bu iddialara vereceği cevap merak ediliyor...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...