Tgrt Haber
04 Ocak 2022 19:40

Acun Ilıcalı'nın ilk transferi Türkiye'den! Hull City...

Son dakika transfer haberi: Bursaspor'da sözleşmesi feshedilen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Emirhan Aydoğan'ın Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City ile anlaşmak üzere olduğu öne sürüldü.

Acun Ilıcalı'nın ilk transferi Türkiye'den! Hull City...
Bursaspor,Emirhan Aydoğan,Acun Ilıcalı,Hull City

Spor Toto 1. Lig ekibi Bursaspor'da takım kaptanlarından 24 yaşındaki Emirhan Aydoğan'ın sözleşmesi feshedildi. Bursaspor altyapısından yetişen ve yeşil-beyazlı kulüpten ayrılan Aydoğan'ın Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'ye transferinin an meselesi olduğu belirtildi.

Aralık ayında Bursa medyasında yayımlanan haberlerde, Ilıcalı'nın Emirhan Aydoğan'ı ve başka Türk futbolcuları da Hull City’nin kadrosuna katmak için transfer listesine aldığı iddia edilmişti. Son maçlarda kadroya alınmayan 24 yaşındaki futbolcuyla yolların neden ayrıldığı konusunda herhangi bir açıklama yapılmazken, sözleşmesinin feshedilmesi Hull City iddialarını güçlendirdi.

Acun Ilıcalı'nın ilk transferi Türkiye'den! Hull City...

BURSASPOR'A VEDA ETTİ

Bursaspor’un yollarını ayırdığı Emirhan Aydoğan, veda mesajı yayımladı. Aydoğan, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"İlk kez 10 yaşımda girdim bu kapıdan. Bursasporluluğu doğduğumda kulağıma ismimi okuyan bebeklik arkadaşım Enes’in babası kaptan Mesut Ünal’dan, aynı binada otururken aile kahvaltılarımıza katılan Majeed Mususi, Elvir Baliç ve unutulmaz başkanımız Murat Gülez’in önderliğinde Basri Ukuşer Hocam ve Babam’dan öğrendim. Futbol okuluyla başlayan serüven 97 jenerasyonundaki arkadaşlarımla Vakıfköy’de devam etti. Kulübümüze kazandırdığımız Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarının mutluluğu hiç bir zaman unutulmayacak. A takıma yükselmenin gururunu da kiralık gönderilmenin üzüntüsünü de yaşadım. Nasıl olsa bir gün dönecektim. Döndüm, kaldığım yerden devam ettim."

"Kaptanlık bandını taktığım ilk günü hiç unutmayacağım" diyen Emirhan Aydoğan, mesajına "Zorlu dönemler de yaşadık. Formam için her zaman elimden geleni yaparken, sorumluluktan kaçmadım. İnandığım doğrulardan geri adım atmadım ve şimdi ayrılık vakti geldi. Bazen gitmek zorunluluk olur."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...