Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Temmuz 2021 15:02

Adana Demirspor, David Luiz ile anlaşma sağladı! Son dakika transfer haberleri

Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor'da transferlerin ardı arkası kesilmiyor. Mario Balotelli ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Adana ekibi, David Luiz ile de anlaşma sağladı.

Adana Demirspor, David Luiz ile anlaşma sağladı! Son dakika transfer haberleri
Adana Demirspor,David Luiz

TFF 1. Lig'i şampiyon tamamlayarak Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor, yaptığı transferlerle dünyada gündem olmaya devam ediyor. Belhanda, Assamblonga, Svensson ve Mario Balotelli'yi kadrosuna katan Adana Demirspor, bonservisi elinde olan David Luiz ile de anlaşma sağladı.

Foot Mercato'nun haberine göre, Brezilya'da David Luiz ile görüşen Marsilya Teknik Direk Jorge Sampaoli, oyuncunun yüksek maaşı nedeniyle transferden vazgeçti. Birçok kulüple de görüşmelerini sürdüren 34 yaşındaki oyuncu kararını mavi-lacivertlilerden yana kullandı.

2 YILLIK SÖZLEŞME

Haberde ayrıca, Geçtiğimiz günlerde İtalyan oyuncu Mario Balotelli ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Adana Demirspor'un, David Luiz ile de 2 yıllık prensip anlaşmasına vardığı kaydedildi. 34 yaşındaki oyuncunun kısa süre içerisinde İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

Transfer çalışmalarına devam eden Adana Demirspor, Le Havre forması giyen milli futbolcu Umut Meraş'ı da kadrosuna katmak istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...