Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 May 2022 11:30 - Güncelleme : 24 May 2022 11:36

Adana Demirspor'dan İtalya'ya 'Balotelli' Tepkisi: ''Şimdi Değilse Ne Zaman?''

Adana Demirspor, İtalya Milli Takım kadrosuna dahil edilmeyen Mario Balotelli için tepki gösterdi,. Mavi-lacivertli ekip, ''Şimdi değilse ne zaman?'' diyerek sitem etti.

Adana Demirspor'dan İtalya'ya 'Balotelli' Tepkisi: ''Şimdi Değilse Ne Zaman?''
adana demirspor,balotelli,mancini,

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, sezon başında dünya yıldızı Mario Balotelli'yi kadrosuna kattı. Türkiye'de kariyeri açısından çok iyi bir sezon geçiren Balotelli, geçtiğimiz aylarda İtalya Milli Takımına'da davet edilmişti. Ancak daha sonra Mancini, yıldız futbolcuyu kadrodan geri çıkardı.

İyi bir sezonu geride bırakan Adana Demirspor, Süper Lig'i 55 puanla ilk onda bitirmeyi başardı. Takımın en golcü ismi Mario Balotelli ise, mavi-lacivertlilerin en çok konuşulan ismi oldu. Zira yıldız futbolcu, gerek attığı gollerle gerekse gösterdiği müthiş performansla takımına en çok katkı yapan isim oldu. Ancak Balotelli için İtalya kapıları bir türlü geri açılmadı.

BALOTELLI, İTALYA MİLLİ TAKIMINA ALINMADI

Mario Balotelli, Adana Demirspor teknik direktörü Montelle ile eski formunu geri yakaladı. Hedefi İtalya Milli Takımı'na dönmek olan Balotelli, ne yazık ki bu hedefine ne yaptıysa ulaşamadı. Son olarak oynanan Göztepe maçında 5 gol atan İtalyan yıldız, sezonu 18 golle tamamlayarak gol krallığında ikinci oldu.

Adana Demirspor'dan İtalya'ya 'Balotelli' Tepkisi: ''Şimdi Değilse Ne Zaman?''

İtalya Milli Takımı, kısa süre önce kamp kadrosunu açıkladı. Ancak kadroda Balotelli yer almadı. Buna karşılık Adana Demirspor, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla İtalya ekibine tepkide bulundu. Ayrıca yönetim, aynı tepkiyi Roberto Mancini'ye de gösterdi. 

Adana Demirspor, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda aşağıdaki açıklamalara yer verdi:

''Ne zaman ? Kariyerinin en golcü ikinci sezonunu geçiren, Türkiye’deki tutumu ve performansı ile örnek olan Mario Balotelli’nin İtalya Milli Takımı'na seçilmeyişini hayretle karşılıyoruz! Ve soruyoruz; Şimdi değilse, ne zaman ?!''

https://twitter.com/AdsKulubu/status/1528847919457132546?cxt=HHwWhICzraTFx7cqAAAA

Kariyerinin en gollü ikinci sezonunu geçiren Balotelli için mavi-lacivertli yönetim, 'ne zaman?' diyerek tepki gösterdi. İtalya Milli Takımı ve Manciniyi'de etiketleyen Demirspor, tepkisini sosyal medyadan gösterdi. 

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...