Tgrt Haber
23 Haziran 2022 08:36 - Güncelleme : 23 Haziran 2022 08:45

Ahmetcan Kaplan değerini 28'e katladı

Lokomotiv Moskova’nın resmen istediği 19’luk stoper bir yıl önce 100 bin Euro olan piyasa değerini şu anda 2,8 milyon Euro'lara çıkardı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Ahmetcan Kaplan değerini 28'e katladı
Trabzonspor,Ahmetcan Kaplan

Şampiyon Trabzonspor’da herkes bir şekilde kazandı ama Ahmetcan Kaplan açısından durum biraz daha farklıydı... Geçen temmuz ayında güncel piyasa değeri 100 bin Euro olan genç stoper, teknik direktör Abdullah Avcı’nın elinden tutmasıyla inanılmaz bir sıçrama yaptı. Ki şu anda Rus kulüplerinden Lokomotif Moskova’dan resmî teklifin de geldiği Kaplan’ın aktüel piyasa değeri 2,8 milyon Euro'lara çıktı. Rusların gözden çıkardığı rakam ise 4 milyon Euro civarında...

"ASTRONOMİK TEKLİF..."

Abdullah Avcı’nın yeni sezon planlamasında görünen oyuncudan beklenti büyük... Başkan Ahmet Ağaoğlu da çok astronomik teklif gelmediği sürece savunma oyuncusunu tutup Şampiyonlar Ligi vitrininde de değerine değer katmasını hesaplıyor. Altyapıdan yetişen ve 2026’ya kadar mukavelesi bulunan Ahmetcan Kaplan da kulübün çıkarlarının önemli olduğunu belirterek "Daha yolun başındayım. Tabii ki yurt dışını isterim ama şartlar uygun olduğunda" diyor.

Ahmetcan Kaplan, U19 Ligi de dâhil geçen sezon 22 maçta süre alırken iki de gol attı. Süper Lig’de ise 13 maçta forma giydi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...