Tgrt Haber
09 Ağustos 2022 17:56 - Güncelleme : 09 Ağustos 2022 18:15

Ahmetcan Kaplan'a Hollanda'dan dev teklif

Transfer haberleri: Hollanda devi Ajax, takımdan ayrılması gündemde olan Per Schuurs'un boşluğunu Trabzonspor'dan Ahmetcan Kaplan ile doldurmak istiyor.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Ahmetcan Kaplan'a Hollanda'dan dev teklif
Ajax,Trabzonspor,Ahmetcan Kaplan

Ajax, bir süredir adı sıkça anılan Trabzonspor 'dan Ahmetcan Kaplan transferi için harekete geçti. Hollanda devinin bu transferi bitirmek için çalışmalara başladığı iddia edildi.

De Telegraaf, takımdan ayrılması gündemde olan Perr Schuurs giderse Ahmetcan Kaplan'ın transfer edilmesinin planlandığını aktardı. Schuurs'un ismi, Torino başta olmak üzere birçok İtalyan kulübü ile de anılıyor.

Trabzonspor ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan 19 yaşındaki savunmacının transferinin 10 milyon Euro düzeyinde bir bonservisle bitebileceği öne sürüldü.

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'un şampiyonluğuna katkı sağlayan Ahmetcan Kaplan, toplam 13 maçta forma giymişti. Türkiye Kupası'nda ise genç oyuncu, 5 karşılaşmada şans bulmuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...