Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Eylül 2021 18:40

Ajax-Beşiktaş maçında skandal karar! Kenan Karaman'ın nizami golü iptal edildi!

Son dakika Beşiktaş haberi: Siyah beyazlılar, UEFA Şampiyonlar Ligi C grubu maçında Ajax'a deplasmanda 2-0 mağlup olurken maçın hakemi Benoit Bastien'den skandal bir karar geldi. Beşiktaş'ın Kenan Karaman ile Ajax ağlarını sarstığı ve skoru 2-1'e getirdiği pozisyona Fransız hakem faul kararı vererek ilginç bir karara imza attı.

Ajax-Beşiktaş maçında skandal karar! Kenan Karaman'ın nizami golü iptal edildi!
Beşiktaş,Şampiyonlar Ligi,Ajax

Temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda Ajax ile kozlarını paylaştı. Mücadele 2-0 Hollanda ekibinin üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelenin 61. dakikasında Fransız hakem Benoit Bastien skandal bir karara imza attı. Can'ın pasıyla savunmanın arkasına sarkan Kenan kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi. Ancak hakem, Kenan'ın topu önüne alırken faul yaptığını söyledi. Pozisyonda net bir şekilde Kenan'ın topu nizami bir şekilde, omuz omuza mücadelede aldığı görülse de hakemin kararında VAR'ın uyarmaması da yoğun tepki çekti.

VAN DER VAART: "FAUL GÖREMEDİM!"

Hollandalı eski futbolcu Van der Vaart da pozisyonla ilgili, "Beşiktaş'ın iptal edilen golünde hakem ne gördü bilmiyorum ama daha şut çekilmeden düdük çaldı, normalde pozisyonun bitmesini beklemek lazım. Dürüst olmak gerekirse, pozisyonda faul göremedim." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın eski yıldızı Hollandalı Wesley Sneijder, pozisyonda faul olduğunu ifade ederek, "Beşiktaş'ın verilmeyen golünde bence omuzla bir müdahale var. Gol verilseydi de VAR incelemesi sonunda iptal edilirdi." dedi.

NİHAT KAHVECİ: "HAKEM KÖTÜ NİYETLİ!"

Beşiktaş'ın ve milli takımın efsane oyuncusu Nihat Kahveci, iptal edilen golle ilgili, "Kenan Karaman'ın attığı gol, dünyanın her yerinde, halı sahada, kum sahada, her yerde gol! Ancak hakem Fransız ise duracaksın! Her şeye Fransızlar! Biz de öyle bir laf var ya, hakem de Fransız! Hakem kötü niyetli. Hata olabilir ama bu kötü niyet." diye konuştu.

İŞTE O ANLAR:

Ajax-Beşiktaş maçında skandal karar! Kenan Karaman'ın nizami golü iptal edildi!

(GÖRÜNTÜ EXXEN'DEN ALINMIŞTIR)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...