Tgrt Haber
10 Ağustos 2022 21:00 - Güncelleme : 10 Ağustos 2022 21:09

Akhisarspor'da bir garip baklava cezası: 8 futbolcu kadro dışı bırakıldı

Son dönemde oyuncu transferlerinde yaşanan tuhaflıklarla gündeme gelen Akhisarspor'da, başkan adayı Mikail Kaplan'ın ikram ettiği baklavayı yiyen 8 oyuncuyu kadro dışı bırakıldı.

Akhisarspor'da bir garip baklava cezası: 8 futbolcu kadro dışı bırakıldı
Akhisarspor,baklava

Geçtiğimiz yıl transferlerde yaşanan tuhaflıklar ve ekonomik darboğazla gündem olan Akhisarspor'da, ilginç bir olay daha yaşandı.

Birkaç yıl öncesine kadar Süper Lig'de mücadele eden ve üst üste başarısı sezonların ardından TFF 3. Lig'e düşen Manisa temsilcisinde takım da dağılma noktasına geldi. İki aydır teknik direktörsüz olan ve son olarak sportif direktör Bayram Ali Kaya'nın da dün istifa ettiği Akhisarspor'da 8 futbolcu kadro dışı bırakıldı.

BAŞKAN ADAYI BAKLAVA DAĞITTI

Ajansspor'da yer alan habere göre, kulüpte başkanlık için aday olan Mikail Kaplan ve ekibinin tesisleri ziyareti ve baklava ikramı yeni bir kriz çıkardı. Bu ziyaretin ardından Akhisarspor Başkanı Evren Özbey, futbolcular Yiğit Efe Düztaş, Halil Yeral , Yusuf Acer, Gökmen Aydoğdu, Mert Efe Çölbeyi, Enes Tayfun, Yavuz Serkan Özbakan ve Oğuzcan Kesgin'i kadro dışı bıraktı.

İKİ KEZ KAYYIM ATANDI

Yerine iki kez kayyım atanan Evren Özbey, cumartesi günü yapılan genel kurulda yeniden kulüp başkanlığına seçildi. Özbey, yönetimine kardeşleri Serhat Özbey ile Bışar Özbey'i de aldı. Kulüpteki muhaliflerse, eski üyeliklerin yeniden açılarak seçime gidilmesini talep etmeye devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...