Tgrt Haber
30 May 2022 20:27 - Güncelleme : 30 May 2022 20:38

Bomba iddia: Alex de Souza Süper Lig'e geri dönüyor!

Son dakika spor haberi: Süper Lig'de 2 kez gol kralı, 3 kez de şampiyon olan ve istatistikleri rekorlarla alt üst eden Fenerbahçe'nin Brezilyalı efsanesi Alex de Souza, Süper Lig'e teknik direktör olarak geri dönmeye hazırlanıyor...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Bomba iddia: Alex de Souza Süper Lig'e geri dönüyor!
Hatayspor,Fenerbahçe,Alex de Souza

Hatayspor'da Alex de Souza sesleri yükselmeye başladı... Teknik direktör Ömer Erdoğan'la yolları ayıran Akdeniz ekibinin, Fenerbahçe'nin efsanevi ismi Alex'i teknik direktörlüğe getirmek için kolları sıvadığı öne sürüldü. Bordo-beyazlıların, Sao Paulo'da antrenörlük yapan Brezilyalı çalıştırıcıya "Gel takımın başına geç" teklifinde bulunacağı iddia edildi.

Bomba iddia: Alex de Souza Süper Lig'e geri dönüyor!

8 YIL SONRA DÖNECEK!

Alex de Souza, Hatayspor'un teknik direktörü olursa 8 yıl sonra Süper Lig'e geri dönmüş olacak. Fenerbahçe'de forma giydiği 8 sezonda 3 şampiyonluk yaşayan Brezilyalı efsane, 1 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa zaferi yaşamıştı. Süper Lig'de 2 kez gol kralı olan Alex'in Yoğurtçu Parkı'na heykeli dikildi.

Bomba iddia: Alex de Souza Süper Lig'e geri dönüyor!

1. ADAM OLMAK İSTİYOR!

Futbolu 2015'te bırakan Alex de Souza, Brezilya'nın köklü kulüplerinden Sao Paulo'da antrenörlüğe başlamıştı. Alex geçtiğimiz günlerde Brezilya basınına verdiği röportajda artık 1. adam olmak istediğini ve buna hazır olduğunu ifade etmişti. Fenerbahçe taraftarlarının da bir gün mutlaka takımın başında görmek istediği sambacı, kariyerine Hatayspor'da başlamaya sıcak bakıyor...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...