Tgrt Haber
31 Aralık 2021 19:35

Alex de Souza'dan heyecanlandıran paylaşım! Fenerbahçe...

Son dakika Fenerbahçe haberi: Fenerbahçe'de yeni teknik direktörün kim olacağı belirsizliğini korurken sarı-lacivertlilerin efsane futbolcusu Alex de Souza'dan taraftarı heyecanlandıran bir paylaşım geldi.

Alex de Souza'dan heyecanlandıran paylaşım! Fenerbahçe...
Vitor Pereira,Fenerbahçe,Alex de Souza

Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışına devam eden Fenerbahçe'de ismi adaylar arasında gündeme gelen Alex de Souza'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Sarı-lacivertli ekibin eski futbolcularından Fabio Luciano'nun, Mehmet Aurelio ve Alex'in bulunduğu "Bir gün yeniden birlikte" şeklindeki paylaşımını, kendi sosyal medya hesabından takipçilerine aktaran Alex, Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı.

Şu anda Brezilya ekiplerinden Sao Paulo'nun U20 takımını çalıştıran Alex de Souza'nın isminin, Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında yer aldığı iddia ediliyor.

İşte o paylaşım:

Alex de Souza'dan heyecanlandıran paylaşım! Fenerbahçe...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...