Tgrt Haber
04 Kasım 2021 14:41

Alex Teixeira’dan Sergen Yalçın’a tepki: Maç bitmiş beni oyuna alıyor

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde Sporting’e 4-0 mağlup oldu. Maçın ikinci yarısının başında oyuna giren Brezilyalı futbolcu Alex Teixeira Sergen Yalçın'ın kendisini takım 3-0 gerideyken oyuna almasına tepki gösterdi.

Alex Teixeira’dan Sergen Yalçın’a tepki: Maç bitmiş beni oyuna alıyor
beşiktaş,Alex Teixeira,sergen yalçın

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon’a 4-0 yenildi. Takımı 3-0 gerideyken ikinci yarının başında oyuna giren Teixeira'nın maçtaki bir görüntüsü dikkati çekti.

Mimikleriyle mutsuz olduğu gözlemlenen Brezilyalı yıldız, teknik direktör Sergen Yalçın'a sitemde bulundu. Ellerini birbirine vuran Teixeira, "Maç bitmiş beni oyuna alıyor" şeklinde bir hareket yaptı.

Alex Teixeira’dan Sergen Yalçın’a tepki: Maç bitmiş beni oyuna alıyor

Alex Teixeira'nın bu serzenişine Beşiktaşlı bazı taraftarlar da sosyal medya hesaplarından haklı olduğu yönünde yorumlarda bulundu.

SERGEN YALÇIN'DAN ALEX TEIXEIRA CEVABI

Öte yandan teknik direktör Sergen Yalçın maçtan önce yaptığı açıklamada Alex Texeria ile ilgili soruya şu cevabı vermişti:  Alex fizik gücünü yakalamaya başladı. Performansının da artacağını düşünüyorum. Bazen oyuncular bekler, bazen oynar. Futbolda bu var.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...