Tgrt Haber
09 Ağustos 2022 22:44 - Güncelleme : 09 Ağustos 2022 23:53

Alexis Sanchez imzayı attı: Resmen açıklandı!

Son dakika transfer haberleri: Inter'le karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Şilili Alexis Sanchez, yeni takımı Olimpik Marsilya'ya imza atmak için şehre geldi. Transfer resmen açıklandı. Yıldız golcü ile Galatasaray ciddi olarak ilgilenmişti.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Alexis Sanchez imzayı attı: Resmen açıklandı!
Alexis Sanchez,Olimpik Marsilya,Inter

Inter'le kısa süre önce yollarını ayıran Alexis Sanchez Fransız takımı Olimpik Marsilya'ya transfer oldu. 33 yaşındaki Şilili oyuncu imzayı atmak için Marsilya şehrine ulaştı. Yıldız oyuncuyu taraftarlar meşalelerle karşıladı.

MARSİLYA TRANSFER AÇIKLADI

Kulüp yaptığı açıklamada; Şilili oyuncu Alexis Sanchez ile prensip anlaşmasına vardığını açıkladı Formalı fotoğrafları da sızan ünlü oyuncu yeni takımında "70" numaralı formayı giyecek.

Barcelona, Arsenal ve Manchester United gibi takımlarda oynayan 33 yaşındaki futbolcu, son olarak formasını giydiği Inter ile sözleşmesini feshetmişti.

Sanchez, lig şampiyonluğu, İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupa kazandığı Inter formasıyla üç sezonda 108 maçta 20 gole imza attı.

Şili formasıyla 146 maçta 48 gol kaydeden Sanchez, milli takım tarihinin en skorer oyuncusu konumunda bulunuyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...