Tgrt Haber
01 Eylül 2021 18:26

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamıştı! Direnen futbolcu Sinan Gümüş...

Son dakika haberi: Yeni sezonda tek hedefi şampiyonluk olan Fenerbahçe, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-lacivertliler, takımdan gönderilecek isimler üzerinde yoğun mesai harcıyor. Fenerbahçe'de bir futbolcunun ise takımdan gitmek istemediği ve sorun çıkardığı bizzat Başkan Ali Koç tarafından açıklanmıştı. O ismin kim olduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamıştı! Direnen futbolcu Sinan Gümüş...
Fenerbahçe,Ali Koç,Sinan Gümüş

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, dün katıldığı Haber Global canlı yayınında gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu. Transfer gündemine değinen Ali Koç; Halil Dervişoğlu, Diego Rossi, Sead Kolasinac, Diego Perotti, Hidemasa Morita, Dorukhan Toköz ve takımdan ayrılması planlanan futbolculara değindi.

HALİL DERVİŞOĞLU 'BONSERVİSİMİ ALIRSANIZ GELİRİM' DEDİ"

Halil Dervişoğlu'nun 'Bonservisimi alırsanız, Fenerbahçe'de oynamak isterim' dediğini söyleyen başkan Koç, Sead Kolasinac ile ilgilenmediklerini, Perotti'nin sözleşmesinin ise feshedileceğini açıkladı. Ayrıca başkan Koç, Hidemasa Morita transferinden de vazgeçtiklerini dile getirdi.

Öte yandan başkan Ali Koç, takımdan ayrılmasını planladıkları futbolcularla ilgili konuşurken çarpıcı ifadeler kullandı. "Bir oyuncu için iyi bir bonservis aldık ama gitmem diye tutturdu. Biz sakin şekilde telkinlerde bulunduk, kalacağım dedi. Maaşının iki misli paralar talep etti. Şimdi geldiğimiz noktada bir yere gidecek herhalde. Bize sorun çıkarana biz de sorun çıkarırız" ifadelerini kullanan başkan Koç'un hangi futbolcuyu kastettiği merak ediliyordu. Akşam'ın haberine göre; söz konusu futbolcunun Sinan Gümüş olduğu ortaya çıktı.

ALANYASPOR'A BONSERVİSİYLE TRANSFER OLUYOR

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın yeni sezon planları arasında yer almayan Sinan Gümüş'ün Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'la anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Akdeniz ekibi, 27 yaşındaki Sinan Gümüş'ü bonservisiyle kadrosuna katacak. Emre Belözoğlu'nun ayrılığı sonrası Fenerbahçe'de gözden düşen Sinan Gümüş, Sarı-Lacivertli formayla çıktığı 20 maçta 3 gol attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...