Tgrt Haber
20 Aralık 2021 07:54

Derbide büyük iddia: Ali Koç Fenerbahçe ile adı geçen teknik adamla görüştü

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, son dönemde teknik direktörlük için adı Fenerbahçe ile anılan A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Kenan Koçak ile derbide görüştü. Başkan Koç’un Koçak ile görüşmesi iddialar sosyal medyada daha da konuşulmaya başlandı.

Derbide büyük iddia: Ali Koç Fenerbahçe ile adı geçen teknik adamla görüştü
ali koç,kenan koçak,fenerbahçe,derbi,beşiktaş,süper lig

Fenerbahçe'deki yarım hikayesini tamamlaya geldiğini belirten teknik direktör Vitor Pereira'nın Sarı-Lacivertlilerdeki performansı tartışma konusu olurken Portekizli teknik adam ile yolların ayrılması sık sık gündeme geliyor. A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Kenan Koçak’ın da ismi Pereira'nın yerine geçecek teknik direktörler arasında yer alıyor. 

KOÇ DERBİDE KOÇAK İLE GÖRÜŞTÜ

Adı Fenerbahçe ile anılan genç teknik adam Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini izlemek için Kadıköy’de tribünde yerini aldı. Koçak, mücadeleyi Stefan Kuntz ile birlikte izlerken derbide taraftarların yoğun ilgisine alkışlarla karşılık veren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, mücadeleyi izlediği bölüme geçerken karşılaşmayı izlemeye gelen A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve yardımcısı Kenan Koçak ile selamlaştı.

Derbide büyük iddia: Ali Koç Fenerbahçe ile adı geçen teknik adamla görüştü

Ali Koç’un genç çalıştırıcı ile bir süre görüşmesi, Fenerbahçe-Kenan Koçak iddiaları sosyal medyada, bu buluşma sonrasında daha da konuşulmaya başladı.

A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Kenan Koçak, milli takımdaki görevinden önce Alman ekibi Hannover'i 2019-2021 yılları arasında çalıştırmıştı.

Öte yandan tribünlerdeki taraftarlar sahadaki oyun nedeniyle Başkan Ali Koç ve yönetimini istifaya çağırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...